Talamex Greenline Rubberboten

3
De Talamex Greenline is een groene rubberboot voor de karpervisser. Deze boten zijn extreem licht, stevig en gemakkelijk door één persoon in en uit het water te halen. De groene kleur maakt de boot onopvallend. Ook in combinatie met een fluistermotor set.
Lees meer
Sorteren op:

De Talamex Greenline GLS 160 is de kleinste rubberboot van Talamex. Met slechts 18 kg kun je deze boot in je eentje in en uit het water laten. Makkelijk zelfs! De simpele lattenvloer zorgt voor prima stabiliteit. De stoere groene kleur is ideaal voor de k

Lees meer

De Greenline GLW 300 heeft een maximaal motorvermogen van 10 Pk, en is speciaal ontwikkeld voor de visser. De houten vlonders bieden veel comfort en zorgen voor een stijve bodem.

Lees meer

De Talamex Greenline GLA 250 is een rubberboot met opblaasbodem en een kiel. Hierdoor wordt een v-bodem gecreëerd welke voor uitstekende vaareigenschappen zorgt. Dankzij de opblaasbodem is deze boot snel vaarklaar te maken en is hij licht in gewicht.

Lees meer

Speciaal voor de visser heeft Talamex de Greenline ontwikkeld. Dit zijn groene rubberboten die ideaal zijn voor de karpervisser. Er is slechts een aantal modellen van de Greenline. Deze rubberboten zijn allemaal gebouwd om vooral zo licht en onopvallend mogelijk te zijn. Ze zijn gemakkelijk door één persoon in en uit het water te tillen. Talamex Greenline boten worden vaak gekocht in combinatie met een fluistermotor. Bekijk onze sets voor een mooie aanbieding of neem contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »