Talamex Talamex Comfortline TLR 270 Polyester RIB
Talamex Comfortline TLR 270 Polyester RIB 1849,-

Talamex Comfortline TLR 270 Polyester RIB

€1849,- €1.849,00
Niet op voorraad
Informatie

De Talamex Comfortline TLR RIB is een boot met een vaste Polyester bodem. Door deze vaste bodem is de boot zeer wendbaar, snel, sterk en stabiel.

Hierdoor is het een leuke polyester Rib boot met plaats voor 3 volwassenen en 1 kind. De tubes zijn van PVC en de boot heeft een stevige harde polyester romp. Hij snijdt erg mooi door het het water en vaart fijn. In de punt zit een klein boegvak. Een erg leuke RIB waar met een 10pk achter gevaren kan worden.

De Talamex TLR 270 in een ANWB Test

"De Talamex TLR is een nette, eenvoudige RIB. De adviesprijs lijkt wat aan de hoge kant."

Talamex TLR 270 rib ANWB test

Plus- en minpunten volgens de ANWB test

+ Eenvoudig maar netjes

+ Snel varen

– Geen sleepoog in romp

De boot heeft van alle in deze testgroep de meeste moeite om met de 6 pk in plané te komen, maar is vervolgens wel weer de snelste. Dit komt door de vrij vlakke romp, die als nadeel heeft te willen stuiteren op snelheid. Kortom: echt overtuigen doet hij varend niet. De dubbele bodem levert een vlakke vloer op. Met de vaste, niet verstelbare peddels roeit de boot goed. De uitrusting is voldoende, hij heeft een grijplijn en mist handvatten aan de zijkant. Op de neus en de tubes aan de achterkant vind je die wel. Het ontbreken van een sleepoog in de polyester romp is een gemis. Nu sleep je de boot aan twee kunststof ogen die op de tubes bevestigd zijn. Een minder solide oplossing. Talamex komt met een nieuwe serie RIB’s die waarschijnlijk hoger zouden scoren in deze test.

Over de Talamex Comfortline-serie

Zoekt u een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven.

Talamex Comfortline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Comfortline Opblaasboten zit o.a.:

  • reparatieset
  • aluminium zitbank
  • peddels
  • sleepogen
  • aanmeerlijn
  • hijsogen
  • paktas
  • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
  • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 200 cm tot 350 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerticeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Voor meer informatie rubberboten in het algemeen leest u onze adviespagina's. Meer informatie over het merk Talamex vindt u op de Talamex website.

Specificaties
Materiaal hull: Polyester
Lengte (cm): 270
Breedte (cm): 162
Binnenmaat (LxB:
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Aantal luchtkamers: 3
Max. aantal personen: 3 + 1
Max lading (kg): 480 kg
Max. aantal pk: 10
Gewicht (kg): 65
Max. gewicht motor (kg):
Pakmaat (L x B x H in cm): 230 x 120 x 47
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Comfortline TLR 270 Polyester RIB
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review