Elektrische buitenboordmotor of fluistermotor en accu's en acculaders

536
Bekijk hier alle fluistermotoren, elektrische buitenboordmotoren, accu’s en alle andere toebehoren om elektrisch te varen. Vergelijk de complete en vaarklare elektromotor sets, online of in de echte winkel.
Lees meer
Sorteer op:
Superdeal
Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set

Betaalbare fluistermotor set. Inclusief een echte Minn Kota Endura C2 34 lbs fluistermotor, een 80Ah vaar-accu, een slimme acculader en een simpele accubak.

Lees meer

De Torqeedo Cruise 10.0 is vergelijkbaar met een 20 PK benzine-buitenboordmotor en kan met een aantal simpele handelingen gemakkelijk op uw boot worden gemonteerd. Een stroomtoevoer van ten minste vier lithiumbatterijen (Power 26-104) of met acht loodbatt

Lees meer
Bestseller
Accu semi-tractie 105 Ah voor elektrische buitenboordmotor

Deze semi-tractie accu 105 Ah is een uitstekende keuze voor een elektrische buitenboordmotor of fluistermotor. De accu is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur.

Lees meer

De ePropulsion Spirit 1.0 is een elektrische buitenboordmotor die gelijk staat aan een benzinemotor van 3 á 4 pk. De Spirit 1.0 heeft een geintegreerde lithium-ion accu van 1018 Wh.

Lees meer

De Haswing Protruar 4.0 elektrische buitenboordmotor heeft 1800 W en 130lbs stuwkracht. Hiermee is het één van de krachtigste motoren op 24 volt. Ondanks deze kracht weegt de Protruar nog geen 10 kg. In combinatie met twee 12V loodaccu's of een lithium ac

Lees meer
Bestseller
Torqeedo Travel 1003 C

De Torqeedo Travel 1003C is het beste van de Torqeedo Travel serie. Deze motor heeft een verbeterde actieradius met wel 70% meer bereik.

Lees meer

Haswing Protruar 1 pk is een lichtgewicht 12 volt elektrische buitenboordmotor. De motor werkt traploos, dus zonder stappenschakelaar. Dit maakt de motor prettiger om te bedienen en minder gevoelig.

Lees meer

Torqeedo Cruise 4.0 R elektrische buitenboordmotor die werkt op afstandsbediening (gashendel). Compacte motor met een vermogen van ongeveer 10pk.

Lees meer
Bestseller
Talamex TM 66  complete set met accu, accubak en lader

Zeer krachtige fluistermotor van Talamex. Ideaal voor boten tot 2200 kg. Werkt op 12V. Geleverd inclusief accu en toebehoren.

Lees meer

De Rhino BLX 70 is de meest krachtige elektrische buitenboordmotor op 12 volt. Doordat de motor op 12 volt werkt heeft u aan één enkele accu voldoende. Dit maakt deze BLX 70 uniek. Met een vermogen van 775 watt levert de Rhino BLX 70 zeer goede prestaties

Lees meer

De Minn Kota Traxxis 55 lbs fluistermotor is het middenmodel in deze high-end serie van Minn Kota. Deze koning onder de fluistermotoren onderscheidt zich door nog hoger gebruiksgemak, traploze snelheidsreling, een "one-hand-stow" functie waarmee je met éé

Lees meer

Accubak met ingebouwde circuit-onderbreker (zekering). Zeer geschikt voor een 105Ah semi-tractie accu. De accubak wordt geleverd met een spanband om de bak te sluiten. Door het stevige handvat kunt u de accubak met één hand optillen. Deze Talamex Powered

Lees meer

De Rebelcell 12v50 li-ion accu is een van de meestverkochte lithium accu's voor vissers en watersporters. Het extreem compacte formaat en het lage gewicht in combinatie met de hoge capaciteit maken het een goede koop.

Lees meer

De Rhino Cobold is een extreem kleine en lichte elektromotor met een stuwkracht van 18 lbs (8.2 kg). Ideaal voor zeer lichte en kleine boten zoals kano's en kleine rubberboten.

Lees meer

De Minn Kota Traxxis 80 lbs fluistermotor is de krachtigste Traxxis motor. Dit is de high-end lijn fluistermotoren van topmerk Minn Kota. De motor is degelijk behuisd, heeft een volledig verstelbare en uitschuifbare hashendel en is extra efficient door ge

Lees meer

Haswing Protruar 2PK is een handbestuurde Elektrische Buitenboordmotor vergelijkbaar met een 2pk benzinemotor. De motor werkt op 24 volt. Geadviseerd wordt 2x een 105ah semi-tractie accu.

Lees meer

De Torqeedo Cruise 4.0 T is een handbestuurde 4Kw (10pk) elektrische buitenboordmotor. De motor werkt op 48 volt en wordt meestal aangedreven met meerdere lood- of lithium accu's.

Lees meer

Met een ruim aanbod elektrische buitenboordmotoren bedient Boot4 zowel de recreant als de sportvisser. De webshop en winkel onderscheiden zich door advies op maat, een ruim aanbod kwaliteitsmotoren van alle grote merken én een ruim aanbod complete vaarsets. Zowel een betaalbare fluistermotor als een vervanging van een 20 PK benzinemotor. Verder zijn motoren vrijwel altijd ruim op voorraad en lenen we motoren uit om een proefvaart te maken op de eigen boot. Heeft u een vraag? Bezoek onze showroom midden in de randstad of neem contact met ons op voor persoonlijk advies over een elektrische aandrijving voor uw boot.

Hoe presteert een elektrische buitenboordmotor?

De snelheid van de uw boot met een elektrische buitenboordmotor hangt af van de boot, het vermogen van de motor en van de omstandigheden op het water. Een fluistermotor gaat in de regel ongeveer 4-7 km/u. Dit is wel afhankelijk van de omstandigheden zoals het gewicht en grootte van de boot en de weersomstandigheden. Een Torqeedo Travel 1003/1103c is vergelijkbaar met een 3 á 4 pk benzinemotor en gaat op een kleine rubberboot of polyester boot maximaal ongeveer 12 km/u. Een Torqeedo Cruise is vergelijkbaar met een 5 tot 20 pk benzinemotor. Krachtigere motoren gaan al snel sneller dan 20 km/u. Houdt er rekening mee dat u boven de 20 km/u een vaarbewijs nodig heeft. Meer vermogen vertaalt zich lang niet altijd direct in meer snelheid.

Met normaal vaargedrag en een standaard accu (100Ah lood / 50Ah lithium) vaart u meestal minimaal 3 uur op een accu. Met rustig vaargedrag kunt u dit fors verlengen. Als u harder vaart gaat uw verbruik exponentieel omhoog. Langer varen? Neem een reserve-accu mee.

Lees meer advies op onze adviespagina's of neem contact met ons op.