Elektrische buitenboordmotor of fluistermotor en accu's en acculaders

454
Bekijk hier alle fluistermotoren, elektrische buitenboordmotoren, accu’s en alle andere toebehoren om elektrisch te varen.
Lees meer
Sorteer op:

Complete elektrische fluistermotorset. Duitse fluistermotor van het merk Rhino, met 68 lbs. De motor werkt op 12 volt en wordt geleverd met een 105Ah semi-tractie accu en een 10A lader. Tenslotte zit er een Talamex accubak bij met ingebouwde zekering en 2

Lees meer

Deze semi-tractie accu 105 Ah is een uitstekende keuze voor een elektrische buitenboordmotor of fluistermotor. De accu is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur.

Lees meer

Zeer krachtige fluistermotor van Talamex. Ideaal voor boten tot 2200 kg. Werkt op 12V. Geleverd inclusief accu en toebehoren.

Lees meer

De Rhino Cobold is een extreem kleine en lichte elektromotor met een stuwkracht van 18 lbs (8.2 kg). Ideaal voor zeer lichte en kleine boten zoals kano's en kleine rubberboten.

Lees meer

Elektrisch varen set Minn Kota Endura Max 55 met een Rebelcell 12v50 lithium accu van slechts 5 kg. Bij de set wordt verder een speciale Rebelcell lithium acculader, een circuit onderbreker (zekering) en een accubak geleverd.

Lees meer

De Rhino BLX 70 is de meest krachtige elektrische buitenboordmotor op 12 volt. Doordat de motor op 12 volt werkt heeft u aan één enkele accu voldoende. Dit maakt deze BLX 70 uniek. Met een vermogen van 775 watt levert de Rhino BLX 70 zeer goede prestaties

Lees meer

De Torqeedo Travdel 1003C is het beste van de Torqeedo Travel serie. Deze motor heeft een verbeterde actieradius met wel 70% meer bereik.

Lees meer

Degelijke Rebelcell acculader 12.6V20A voor de Rebelcell 12v70 accu.

Lees meer

De Rebelcell 12v50 li-ion accu is een van de meestverkochte lithium accu's voor vissers en watersporters. Het extreem compacte formaat en het lage gewicht in combinatie met de hoge capaciteit maken het een goede koop.

Lees meer

Accubak met ingebouwde circuit-onderbreker (zekering). Zeer geschikt voor een 105Ah semi-tractie accu. De accubak wordt geleverd met een spanband om de bak te sluiten. Door het stevige handvat kunt u de accubak met één hand optillen. Deze Talamex Powered

Lees meer

Met 34 lbs is dit een goede motor voor kleine bootjes, zoals rubberboten. Deze motor wordt regelmatig gebruikt voor het karpervissen.

Lees meer

Rhino VX 54 fluistermotor compleet met accu, lader en accubak. Deze set is vaarklaar. Dit is een fluistermotor met stappenschakelaar en zeer geschikt voor vissen of kleine stukken varen

Lees meer

Talamex TM40 is het 40 lbs model elektrische buitenboordmotor van Talamex. Compleet en vaarklaar geleverde "plug-and-play" elektrische vaarset.

Lees meer

i-Pilot Link systeem voor riptide motoren.

Lees meer

ePropulsion Navy 3.0 R is een op afstand bestuurde elektrische buitenboordmotor. Met 3kW is deze motor vergelijkbaar met een 6 á 8pk benzinemotor.

Lees meer

10A Acculader van Talamex. Instelbaar 12V of 24V. Allround 10 ampère acculader voor het laden van diverse soorten accu's. Geschikt voor accu's: 12V & 24V loodzuur (WET, MF, AGM en GEL). Onder andere veelgebruikt voor accu's voor elektrische buitenboordmot

Lees meer

Degelijke accubak voor accu's tot ongeveer 80Ah. Inclusief spanband geleverd. De accubak is zuurbestendig en is voorzien van luchtgaten.

Lees meer

Met een ruim aanbod elektrische motoren bedient Boot4 zowel de recreant als de sportvisser. De webshop en winkel onderscheiden zich door advies op maat, een ruim aanbod kwaliteitsmotoren van alle grote merken én een ruim aanbod complete vaarsets. Zowel een betaalbare fluistermotor als een vervanging van een 20 PK benzinemotor. Verder zijn motoren vrijwel altijd ruim op voorraad en lenen we motoren uit om een proefvaart te maken op de eigen boot. Heeft u een vraag? Bezoek onze showroom midden in de randstad of neem contact met ons op voor persoonlijk advies over een elektrische aandrijving voor uw boot.

Hoe presteert een elektrische buitenboordmotor?

De snelheid van de uw boot met een elektrische buitenboordmotor hangt af van de boot, het vermogen van de elektrische buitenboordmotor en van de omstandigheden op het water. Een fluistermotor gaat in de regel ongeveer 4-7 km/u. Dit is wel afhankelijk van de omstandigheden zoals het gewicht en grootte van de boot en de weersomstandigheden. Een Torqeedo Travel 1003(c) is vergelijkbaar met een 3 á 4 pk benzinemotor en gaat op een kleine rubberboot of polyester boot maximaal ongeveer 12 km/u. Een Torqeedo Cruise is vergelijkbaar met een 5 a 6 pk. Krachtigere motoren gaan al snel sneller dan 20 km/u. Houdt er rekening mee dat u boven de 20 km/u een vaarbewijs nodig heeft. Meer vermogen vertaalt zich lang niet altijd direct in meer snelheid. Vraag ons om advies op maat. 

Met normaal vaargedrag en een standaard accu (100Ah lood / 50Ah lithium) vaart u meestal rond de 3 uur op een accu. Met rustig vaargedrag is dit langer. Als u harder vaart gaat uw verbruik exponentieel omhoog. Langer varen? Neem een reserve-accu mee.

Lees meer advies op onze adviespagina's of neem contact met ons op.