ePropulsion elektrische buitenboordmotoren

13
ePropulsion is een producent van elektrische buitenboordmotoren uit Hong Kong. ePropulsion wordt gezien als concurrent van het Duitse Torqeedo.
Lees meer
Sorteer op:

De belangrijkste ePropulsion series zijn de Spirit en de Navy serie. Momenteel zijn er diverse modellen vergelijkbaar met buitenboordmotoren van 3 tot 9.9 pk. ePropulsion levert ook zelf de lithium accu's voor de motoren.

ePropulsion Spirit 1.0

De ePropulsion Spirit is de lichte elektrische buitenboordmotor van het nieuwe merk uit Hong Kong. Deze motor is een concurrent van de Torqeedo Travel 1003(C) en lijkt er qua vormgeving ook veel op. De ePropulsion Spirit serie bestaat momenteel uit één mode: Spirit 1.0. Deze motor is vergelijkbaar met een 3pk benzinemotor. Er kan afhankelijk van het vaargedrag ongeveer een middag op gevaren worden.

ePropulsion Navy 3.0 en 6.0

ePropulsion Navy elektrische buitenboordmotoren zijn beschikbaar in een 3kW en een 6kW variant. De 3.0 is vergelijkbaar met een 6 pk benzinemotor. De 6.0 met een 9.9 pk benzinemotor. Het design is strak en de behuizing solide. Toch is het gewicht redelijk beperkt gebleven. Beide ePropulsion Navy modellen zijn beschikbaar met afstandsbediening of helmstokbediening. Ook is er voor alle modellen een langstaart en een kortstaart beschikbaar.