Haswing fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren

13
Haswing is een Chinese producent van elektrische buitenboordmotoren, fluistermotoren en boegmotoren. De motoren staan bekend om hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De Osapian en Protruar series worden het meeste verkocht.
Lees meer
Sorteer op:

Hoewel het merk in Nederland minder groot is dan bekende merken als Minn Kota, is het wereldwijd een gerenommeerde en betrouwbare producent van elektrische vaarproducten. Het productaanbod van Haswing elektrische motoren is vrij breed. Hiermee bedient Haswing Marine zowel de sportvisser als de recreant. Op Haswing artikelen zit 2 jaar garantie.

Er zijn diverse series beschikbaar:

Osapian fluistermotoren

Haswing Osapian is de lijn fluistermotoren van Haswing. De serie bestaat uit fluistermotoren tot 55 lbs. Ideaal om te vissen of als voortstuwing op een bijboot of rubberboot. Alle modellen hebben een stappenschakelaar met 5 standen vooruit en 3 achteruit. De Haswing Osapian motoren zijn vergeleken met de concurrentie bijzonder licht. De Osapian, 30, 40, 55 en 55s zijn 12 volt motoren. Speciaal voor boten met een lage spiegel (bijvoorbeeld rubberboten) is de Osapian 55 S ontwikkeld. Deze heeft een wat kortere schacht. De Osapian modellen zijn zowel los verkrijgbaar als in een complete set met accu, accubak en acculader. Wij voorzien u graag van advies over de juiste motor. Bekijk onze adviespagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Protruar elektrische buitenboordmotor

De Protruar serie is elektrische buitenboordmotor en een serieuze competitie voor de kleine benzinemotor. Er zijn momenteel vier uitvoeringen van 600W tot 1.8kW.

Cayman boegmotoren

De Cayman serie, de B55 en B80, bestaat uit boegmotoren die veel gebruikt worden door de sportvisser. Een stap verder gaat de Cayman Pro voor de echte professionele sportvisser.