Motorguide fluistermotoren

1
Motorguide is een groot merk in de VS, maar minder in West-Europa. Toch heeft het merk veel te bieden. Met de R-series fluistermotoren en de X-series boegmotoren en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is een Motorguide een goed alternatief.
Lees meer
Sorteer op:

Motorguide R3

De Motorguide R3 is de fluistermotor serie van het A-merk Motorguide. Motorguide is de grote concurrent van Minn Kota en een grote speler in de viswereld. De R3 lijn heeft een diverse lijn motoren van licht (30 lbs) tot krachtig (55 lbs) en daar tussenin. De R3 serie is de directe concurrent van de Minn Kota Endura C2. In het lagere segment zijn de Haswing Osapian en de Rhino VX-serie vergelijkbaar. De R3 Serie heeft de volgende modellen: R3 met standenschakelaar (5 vooruit, 3 achteruit)in de uitvoeringen 30, 40, 45, 50 en 55 lbs.

Motorguide R3 Digital

Motorguide R3 met digitale traploze snelheidsregeling in de uitvoering: 40, 45, 55 lbs. De grote uitdager van de Minn Kota Endura Max serie. Door de digitale variabele snelheidsregeling is de motor zeer zuinig en beter bestand tegen langere vaartijden.

Motorguide R5 Digital

Dit is een elektrische motor met serieuze kracht. Beschikbaar in een 70 en 80lbs (24volt) en een 105lbs (36volt) variant. 

Motorguide Xi5 

Dit zijn de draadloze boegmotoren van de Amerikaanse producent. De grote Minn Kota concurrent zet met deze serie een mooie prestatie neer. Een kwaliteitsproduct tegen een zeer concurrerende prijs.