Torqeedo Ultralight Kayak elektromotoren

10
De Torqeedo Ultralight serie is gemaakt voor vrijwel alle type kano's en kayaks. De verbeterde accuduur zorgt voor een zeer lange vaartijd. De motor kan als volwaardige motor of als hulpmotor dienen.
Lees meer
Sorteer op:

De Torqeedo Ultralight 403 is inderdaad ultralicht! Het geheel weegt inclusief geintegreerde 320Wh lithium accu nog geen 9 kg! Geleverd inclusief lader, gashendel op afstandsbediening, boordcomputer met gps en een dodemanskoord.

Lees meer

Afstandsbediening voor Torqeedo Travel, Cruise en Ultralight motoren. Geleverd inclusief een 1.5 en een 5 meter kabel.

Lees meer

Met de Torqeedo TorqTrac app geeft u uw Torqeedo elektrische buitenboordmotor een mobiel dashboard op uw smartphone. TorqTrac vertelt u onder andere hoever u nog kunt varen met kaartweergave. Ook kunt u alle GPS data bijhouden, onder andere uw locatie, sn

Lees meer

915Wh accu voor Ultralight 403(c) kayak motor van Torqeedo. De accu is ook voorzien van een usb-uitgang waarmee u andere apparaten kunt laden. Handig als u bijvoorbeeld u telefoon onderweg wilt bijladen.

Lees meer

Geavanceerde lithium reserve-accu met 320 Wh. Geschikt voor de Torqeedo Ultralight 403 Kayak motor. De accu is ook voorzien van een usb-uitgang waarmee u andere apparaten kunt laden. Handig als u bijvoorbeeld u telefoon onderweg wilt bijladen.

Lees meer

De Torqeedo Ultralight serie bestaat momenteel uit één model: de Ultralight 403. Dit is een zeer functionele en duurzame elektromotor die speciaal gemaakt is voor gebruik op kayaks. Maar montage op een kano of andere zeer lichte en kleine boot is in veel gevallen ook mogelijk. De Ultralight wordt geleverd inclusief geïntegreerde lithium accu, ingebouwde gps-technologie en afstandsbediening/gashendel.