Fun Yak Fun Yak 350
Fun Yak 350 1795,-

Fun Yak 350

€1795,- €1.795,00
Niet op voorraad
Informatie

Naam: Fun Yak 350
Lengte: 3,50 meter
Breedte: 1,40 meter
Hoogte: 0.40 meter
Gewicht: 83 kg
Capaciteit: 6 personen (max. 450 kg.)
Kleuren: Groen
Materiaal: Polyethyleen
Motorvermogen: max. 5 pk (kortstaart)

 

De Fun Yak 350 is een robuuste roeiboot die geschikt is voor het vervoer van 6 volwassenen en/of materialen. Het maximale draagvermogen is 450 kg. Dit is uitzonderlijk voor een roeiboot in deze lengteklasse. De Fun Yak 350 wordt veelal ingezet al visboot of voor dagtochten. Hij is geschikt voor vaarten en plassen en heeft opbergvakken in de voor- en achterzitting. Door zijn vormgeving is de Fun yak 350 met beperkte inspanning te roeien. Het onderwaterschip heeft de vorm van een catamaran (2 drijvers) en hierdoor glijdt de boot gemakkelijk door het water, het is echter geen snelvarende boot (planerende boot). De boegvorm (voorzijde roeiboot) zorgt voor een goede afvoer van opspattend water bij gemiddelde golven. De Fun Yak 350 kan uitgerust worden met een elektromotor of benzine buitenboordmotor tot en met 5 pk viertakt. Het gebruik van een buitenboordmotor vergroot het watersportplezier omdat er grotere afstanden afgelegd kunnen worden. De Fun Yak 350 wordt geleverd met een motorplatenset en twee comfortabele roeizittingen. Het is mogelijk als optie stevige roeispanen te bestellen (aluminium koker met kunststof bladen en manchetten). De roeispanen die geschikt zijn voor dit model hebben een lengte van 2,20 meter. Door de dubbelwandige constructie heeft de Fun Yak 350 een hoog drijfvermogen en is hij veilig in gebruik. In de romp van de roeiboot zitten standaard twee kunststof wielen ingebouwd. Hierdoor is de Fun Yak 350 door 1 a 2 personen te verplaatsen als het niet in het water ligt. In de romp zit een loosgat waardoor het regenwater de boot kan verlaten als deze op het droge ligt. Dit gat moet tijdens het varen afgedicht worden met een loosplug. De loosplug wordt standaard meegeleverd.

Materiaal Fun Yak 350

Deze dubbelwandige roeiboot is gemaakt van gerecycled polyethyleen kunststof. Polyethyleen is een sterke en ook flexibele kunststofsoort. Door de flexibiliteit van het materiaal is de boot robuust en kan tegen een stootje. Ideaal als de boot het hele jaar buiten ligt in weer en wind. Mocht er zich een beschadiging voordoen dan zijn de roeiboten van Fun Yak goed te repareren.

Garantie Fun Yak 350 

De Fun Yak 350 wordt geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en constructiefouten van de romp. De accessoires zoals de roeidollen en de loosstop kennen een fabrieksgarantie van 1 jaar bij normaal gebruik.

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 350
Breedte (cm): 140
Gewicht (kg): 83
CE-keurmerk/categorie:
Aantal personen: 6
Max. aantal pk: 6
Langstaart/kortstaart: Kortstaart
Fun Yak Fun Yak 350
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 4pk buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 5pk buitenboordmotor
Complete set met ePropulsion Spirit 1.0 Plus
Complete set met Torqeedo Travel 1103
Complete set met Minn Kota endura max 55, Rebelcell 12.50AV Outdoorbox en 10A lader
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »