Haswing Haswing Protruar 4.0 Elektrische Buitenboordmotor
Haswing Protruar 4.0 Elektrische Buitenboordmotor 799,-

Haswing Protruar 4.0 Elektrische Buitenboordmotor

€799,- €799,00
Niet op voorraad
Informatie

Momenteel is de Haswing Protruar 4.0 elektrische buitenboordmotor de krachtigste Protruar motor. Met 1800 W is dit een van de krachtigste elektrische buitenboordmotoren op 24 volt. De stuwkracht van 130 lbs is vergelijkbaar met een Torqeedo Cruise 2.0. De 4.0 is de krachtige broer van de Haswing Protruar 1.0, 2.0 en 3.0.

De borstelloze 24 volt elektromotor levert een maximale stuwkracht van 130 lbs en is uitermate geschikt voor de voortstuwing van boten met een lengte tot ongeveer 8 meter. Met een kantelbare stuurhendel, traploze snelheidsregeling, LED accu indicatie en een veiligheidskoord heeft de Protruar 4.0 een hoge gebruiksvriendelijkheid zoals u van Haswing gewend bent. Op korte termijn kunt u ook de afstandsbediende RS variant verwachten.

Krachtig elektrisch alternatief

De Protruar 4.0 heeft een stuwkracht van 130 lbs. Daarom is de Protruar uitstekend om ook middelgrote boten voort te stuwen. Wat betreft stuwkracht kun je de Protruar 4 ongeveer vergelijken met een 5pk benzinemotor. U kunt de Protruar 4.0 grofweg vergelijken met een 4pk benzinemotor.

Makkelijk vervoeren

Ondanks de grote kracht van deze motor is het totaalgewicht slechts 8.3kg. Dat heeft onder andere te maken met het gebruik van lichte, maar stevige, kunststoffen en aluminium in de behuizing. Daarnaast is het voltage van 24 volt een groot voordeel. Bepaalde motoren met een vergelijkbaar vermogen werken al snel op hogere voltages. De Haswing Protruar 4.0 werkt op 24 volt. Hierdoor heeft u een kleiner accupakket nodig. De eventueel bespaarde ruimte en gewicht kunnen worden opgevuld met reserve-accu's. De Protruar 4 functioneert goed met twee 105Ah accu's. Dit geeft een totale accu-capaciteit van 210 Ah. Deze accu-capaciteit adviseren wij minimaal aan te schaffen als u meerdere uren wilt varen. Als u de Protruar puur en alleen als bijmotor aanschaft kunt u eventueel met minder accu-capaciteit werken. Een alternatief is een 24 volt lithium accu. Bijvoorbeeld een Torqeedo of Rebelcell accu.

Voorts is de Protruar 4.0 makkelijk klein te maken. De stuurhendel kan volledig naar beneden worden geklapt. De motorbracket kan ook worden opgeklapt waardoor u slechts een klein pakket overhoudt.

Waarom de Haswing Protruar 4.0?

Deze motor is ideaal voor de watersporter die graag elektrisch wilt varen maar niet wilt inleveren op kracht en snelheid. De motor is bijvoorbeeld uitstekend mee te nemen in de auto naar de vakantiebestemming. Geen benzinestank, geen zware motor achterin, maar toch een volwaardige motor. Deze motor is verder volledig onderhoudsvrij. De twee jaar garantie garandeert u een behouden vaart. Voor extra veiligheid zit er een dodemanskoord op de motor. Met deze zelfde sleutel kunt u de motor op een bepaalde snelheid vastpinnen. Dit verhoogt het vaarcomfort.

Specificaties Haswing Protruar 4PK

Technische specificaties Protruar 4.0
Maximale stuwkracht 130 lbs
Gewicht 12,6 kg
Amp. (Nominaal / max) 70A ~ 75A
Vermogen (Nominaal / max) 1680W ~ 1800W
Voltage 24V DC
Ingebouwde accu meter 5 niveau’s accu indicatie
Geadviseerd accu type 225 Ah deep-cycle (niet meegeleverd)
Trimposities Op 7 verschillende posities te vergrendelen
Controle hendel Knikhoek 100°
Snelheidsregeling (vooruit/achteruit) Traploos instelbaar
Schacht type Aluminium
Schacht lengte (inch/mm) 38,5" / 1000 mm
Propeller 3 blads propeller
Max. bootlengte (m) / massa (kg) 7,5m

Haswing Protruar met accupakket?

Dit product is een losse Haswing Protruar 4pk buitenboordmotor. Om te varen heeft u nog minimaal een accu nodig. Wij hebben een complete vaarset samengesteld met twee 105Ah loodaccu's, twee accubakken om uw accu's in te plaatsen (verplicht in open boot!) en een acculader. Zie hieronder voor meer informatie.

Specificaties
Merk: Haswing
Model/Type: Protruar 4
Stuwkracht: 130
Schachtlengte: 100
Snelheidsregelaar: Traploos
Zout water geschikt: Nee
Voltage: 24V
Geïntegreerde accu: Nee
Vermogen in Watt: 1800W
Gewicht zonder accu (kg): 12,6
Lengte aansluitkabel (cm):
Max verbruik (in A): 75A
Maximale gewicht boot (kg): maximale bootlengte 7 meter
Garantie: 2 jaar
Hoogte instelbaar: Ja
Haswing Haswing Protruar 4.0 Elektrische Buitenboordmotor
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »