Intex Mariner 3 opblaasboot met fluistermotor
Intex Mariner 3 opblaasboot met fluistermotor 555,- €675,90

Intex Mariner 3 opblaasboot met fluistermotor

€675,90 €555,- €555,00
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 1-2 dagen levertijd
Informatie

Intex Mariner 3 opblaasboot met een fluistermotor set. Het pakket wordt compleet geleverd inclusief boot, motor, accu, lader en accubak.

Dit is een van de stevigste opblaasboten door het gebruik van SUPER TOUGH PVC. Dit materiaal bestaat uit 3 lagen, voor extra stevigheid en duurzaamheid. Een topboot om mee te vissen of lekker rond te varen met de meegeleverde Minn Kota Endura C2 30 fluistermotor. Deze motor is door de wat kortere schacht van 76 cm optimaal geschikt voor deze boot. Met de meegeleverde accu vaart u een goed aantal uren. Als u rustig vaart kunt u hier een volle vaardag van maken.

De set is geschikt voor 3 volwassenen. De Mariner boten onderscheiden zich naast het hoogwaardige pvc door een harde vloer. Waar de meeste opblaasboten een opblaasvloer hebben, heeft de Mariner 3 een verstevigde vloer onder de voeten. Dit maakt de ervaring vele malen comfortabeler. Het is bovendien een ideale ondergrond om de 74Ah accu op te zetten.

De boot is rijk uitgerust met two 54-inch aluminium peddels, peddelhouders/ogen, een reparatiekit, een handpomp en twee opblaasbare kussens. Bovendien is vissen nog nooit zo gemakkelijk geweest door de ingebouwde hengelsteunen.

De fluistermotor wordt eenvoudig op de meegeleverde motorsteun bevestigd. De accu plaatst u achterin de boot en u sluit de motor aan op de accupolen. De bedrading gaat onder de accubak door, waardoor de accu netjes en veilig uit het zicht is. Schakel rustig op en geniet van de stilte. 

Specificaties
Type boot: Intex Mariner 3
Type motor: Minn Kota Endura C2 30 Fluistermotor
Afmetingen boot (lxb in cm): 297 x 127 x 46 centimeter
Meegeleverd in set: Intex Mariner 3 opblaasboot met harde bodem, aluminium peddels, reparatiekit, 2x opblaaskussen, handpomp, Intex motorsteun, Fluistermotor Minn Kota Endura C2 30, 74Ah accu, Talamex Smart Acculader 10A, Accubak klein met spanband.
Gewicht boot: 34 kg
Gewicht motor: 9 kg
Totaalgewicht boot, motor en toebehoren: 62 kg
Capaciteit accu (Ah): 74
Schatting vaarduur (zeer afhankelijk van het vaargedrag, de boot en de omstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend): 3-5 uur
Intex Mariner 3 opblaasboot met fluistermotor
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review