Intex Mariner 4 Opblaasboot met Minn Kota fluistermotor set
Intex Mariner 4 Opblaasboot met Minn Kota fluistermotor set 600,- €730,80

Intex Mariner 4 Opblaasboot met Minn Kota fluistermotor set

€730,80 €600,- €600,00
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 1-2 dagen levertijd
Informatie

Complete Intex Mariner 4 opblaasboot met een Minn Kota fluistermotor set. Met deze set heeft u een van de beste opblaasboten en de absolute top onder de fluistermotoren. De set is bovendien goed te gebruiken door kinderen alleen. Met de meegeleverde pomp heeft u de boot in een handomdraai opgepompt en opgezet. De fluistermotor is heel gemakkelijk te monteren op de meegeleverde Intex motorsteun.

Meegeleverd in deze complete opblaasboot set

 • Intex Mariner 4 opblaasboot
 • Aluminium roeispanen
 • Een handpomp
 • Drie opblaasbare zitkussens
 • Reparatiekit
 • Intex motorsteun
 • Minn Kota Endura C2 30
 • 74Ah semi-tractie accu
 • Talamex Smart Acculader 10A/12V
 • Accubak klein

Toepassing Opblaasboot met Elektromotor set

Deze set is geschikt voor varen op rustig water. Bijvoorbeeld varen op een kleine plas, slootjes of een rustig stromende rivier. Als u op sterker stromend water gaat varen raden wij u een rubberboot in plaats van een opblaasboot.

Over de Minn Kota Fluistermotor set

De Endura C2 30 is al decennia een van de meest verkochte fluistermotoren. Het is een Amerikaanse motor die zeer zuinig is en een stevige behuizing heeft. Door het lage gewicht is deze gemakkelijk te monteren, zelfs door kinderen. De fluistermotor is heel eenvoudig op de Intex motorsteun aan te brengen. Vervolgens sluit u de motor met de kabels aan op de polen van de 80Ah accu. We adviseren dat dit wel altijd door een volwassene wordt gedaan. Verder kan de motor in hoogte worden versneld voor de ideale diepte. We raden aan om het bovenste blad van de propeller circa 5-10 centimeter onder de boot te laten uitkomen. Naast de hoogte kan ook de hoek van de motor worden versteld. Het is belangrijk dat de motor in een hoek van 90 graden staat.

De accu stop je netjes weg in de meegeleverde accubak (dit is verplicht!). De motor heeft vijf versnellingen vooruit en drie achteruit. Het is raadzaam rustig, stapje voor stapje, op te schakelen. Laat de motor op tempo komen en schakel vervolgens door. Voorts raden wij aan dat u voor wat snelheid voornamelijk in versnelling 3 en 4 vaart. In de vijfde versnelling gaat u maar ietsje harder en is uw verbruik wel een stuk hoger.

Na het varen dient u de accu zo snel mogelijk weer te worden geladen. De accu dient nooit helemaal leeg te worden gevaren. In de praktijk dient u 20-25% over te houden. De motor is erg zuinig en ook als u meerdere uren gaat varen, zult u niet snel in de gevarenzone komen. 

Vaartijd, snelheid en laadtijd

Deze set is bedoeld om lekker rustig, stil en zuinig te kunnen varen. De topsnelheid zal rond de 6 km/u liggen. De vaartijd ligt, afhankelijk van uw vaargedrag, op gemiddeld 2-4 uur. Als u continu heel rustig vaart kan dit nog langer zijn. Maar als u continu volgas vaart zal het aanzienlijk korter zijn. De laadtijd van de accu is, na maximale ontlading (dus 80% ontladen) ligt op 6 tot 7 uur.

Specificaties
Type boot: Intex Mariner 4 opblaasboot
Type motor: Minn Kota Endura C2 30 Fluistermotor
Afmetingen boot (lxb in cm): 328 x 145
Meegeleverd in set: Opblaasboot, Aluminium roeispanen, handpomp, 3x opblaasbaar zitkussen, reparatiekit, Intex motorsteun, Minn Kota Endura C2 30 fluistermotor, 74Ah accu, Talamex Smart Acculader 10A, accubak voor accu.
Gewicht boot: 38,4
Gewicht motor: 9 kg
Totaalgewicht boot, motor en toebehoren: 65
Capaciteit accu (Ah): 74
Schatting vaarduur (zeer afhankelijk van het vaargedrag, de boot en de omstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend): 2-5 uur
Intex Mariner 4 Opblaasboot met Minn Kota fluistermotor set
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review