Minn Kota Minn Kota i-Pilot Link Riptide ST
Minn Kota i-Pilot Link Riptide ST 1299,-

Minn Kota i-Pilot Link Riptide ST

€1299,- €1.299,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Deze Minn Kota i-Pilot Link module voor de Riptide ST modellen is een revolutionair product dat uw Minn Kota boegmotor verbindt met uw Humminbird fishfinder. Dit stelt u in staat om specifieke dieptecontouren in een meer of rivier te vissen.

De i-Pilot Link biedt traditionele i-Pilot-functies zoals Track Record, ankerfunctie en geavanceerde automatische piloot. Maar dit is meer dan een i-Pilot. Dit is de iPilot Link. Sluit de boegmotor aan op een Humminbird fishfinder en Lakemaster SD-kaart, kunt u de elektromotor programmeren om specifieke dieptecontouren te volgen en bestuur de motor met de afstandsbediening of met de Humminbird afstandsbediening. Met i-Pilot Link kunt u ook de elektromotor programmeren om een van tevoren vastgestelde visroute te volgen. Ook kunt u de diepte instellen. Bovendien kan i-Pilot Link aanzienlijk meer ankerpunten, routepunten en iTracks opslaan dan eerdere i-Pilot-modellen.

De i-Pilot® Link™ Draadloze afstandsbediening met full-colour scherm laat een scala aan informatie zien zoals: actieve functie, gebruikersmenu, GPS status, snelheid over de grond, afstand tot het waypoint, diepte, koers over de grond, watertemperatuur. De afstandsbediening wordt gevoed door een batterij die op dezelfde manier als een mobiele telefoon geladen wordt.

Voor welke boegmotor geschikt?

Deze i-Pilot® Link™ module is beschikbaar voor alle Riptide ST (ook voor-geïnstalleerd verkrijgbaar) en boegmotoren voor zout water.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »