Minn Kota Minn Kota i-Pilot Riptide ST
Minn Kota i-Pilot Riptide ST 749,-

Minn Kota i-Pilot Riptide ST

€749,- €749,00
Niet op voorraad
Informatie

Hoe kan deze afstandsbediening uw manier van vissen veranderen? Door u ook echt te laten vissen. Door gebruik te maken van GPS techniek kunt u met behulp van de i-Pilot® uw boot op één plek laten liggen als lag u voor anker, u kunt tracks opslaan en terugvaren, cruise controle en meer. En dat alles draadloos. In 2012 voorzien van een 20% groter display, duidelijk afleesbare knoppen, 6 geheugens voor Tracks en Spot-Locks.

De Minn Kota i-Pilot Riptide ST afstandsbediening

Dé innovatie voor uw Minn Kota zoutwater (Riptide) boegmotor.

Voor welke boegmotoren geschikt?

De i-Pilot® is te plaatsen op de Powerdrive V2, Terrova, Riptide ST en Riptide SP boegmotoren.

Tracking met de i-Pilot

De i-Pilot® kan een complete route met een maximale lengte van zo'n 3,2 km opnemen en daarna opslaan voor direct of later gebruik. Dit door eenvoudig op de Record knop te drukken en langs de gewenste route varen. De i-Pilot® neemt deze track op in zijn geheugen tot max. 6 tracks.
Wenst u de route nogmaals te varen, dan kunt u de playback functies indrukken, waardoor de i-Pilot® automatisch exact de gekozen route vaart.

Spot-Lock technologie

Deze revolutionaire functie werkt als een elektronisch anker.
Als de boot meer dan 1,5 meter afdrijft van de ingegeven positie, dan zal de i-Pilot® de boegmotor aansturen om de boot op de ingegeven positie terug te brengen en daar te houden.
Wind, golfwerking, stroming en/of afdrijven wordt automatisch gecorrigeerd.
Met de "geheugen" functie voor de Spot-Lock kunt u later terug keren naar die specifieke locatie.Mogelijkheid voor de opslag van 6 locaties.

Cruise Control

Geïntegreerd in de i-Pilot® het baanbrekende, geavanceerde Cruise Control!!!! Deze houdt uw boot exact op snelheid, en kan dit verhogen met stappen van 0,16 km/u. U heeft dus altijd zeer nauwkeurige snelheidscontrole.

Geavanceerde AutoPilot

Het i-Pilot® systeem is tevens uitgerust met de GPS gestuurde "geavanceerde"Auto-Pilot. Houdt simpelweg uw motor in de gewenste richting en activeer de AutoPilot. De i-Pilot® houdt u automatisch op koers en brengt u daar waar u wilt zijn met GPS precisie zonder nadelige effecten van wind, golfslag, stroming of afdrijven.

CoPilot

Controle over snelheid, manoeuvreren en aan / uit op uw PowerDrive en Terrova boegmotor met de draadloze afstandsbediening CoPilot ™ .
Voordeel van de Copilot zijn, volledige bewegingsvrijheid en controle over uw motor.
Snelheid en besturing heeft u volledig in de hand.
De compacte Copilot kunt u gebruiken bij de Powerdrive en Terrova modellen en wordt standaard geleverd bij de Riptide ST en SP modellen.
Alle functies van de CoPilot zijn geïntegreerd in de i-Pilot®.

Meer informatie over de functionaliteiten vindt u op onze boegmotor-adviespagina.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »