Minn Kota Powerdrive 45 met Rebelcell 12v50 Lithium accu
Minn Kota Powerdrive 45 met Rebelcell 12v50 Lithium accu 1775,- €1.975,00

Minn Kota Powerdrive 45 met Rebelcell 12v50 Lithium accu

Aanbieding
€1.975,00 €1775,- €1.775,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • Neem contact op voor levertijd
Informatie

De Minn Kota PowerDrive 45 boegmotor Spotlock Micro nu met een Rebelcell 12v50 lichtgewicht lithium accu. Compleet geleverd met lithium lader en boegplaat.

De Minn Kota PowerDrive 45 is de nieuwste aanwinst in de PowerDrive serie. Deze PowerDrive is een betaalbare lichte boegmotor met een scherpe prijs. Met deze 'Micro' gaat Minn Kota de concurrentie aan met goedkopere boegmotoren. En die concurrentie wint Minn Kota gemakkelijk. De Minn Kota PowerDrive 45 boegmotor is relatief klein. Met een schachtlengte van 137 cm is deze geschikt voor kleine tot medium visboten. Zeer voordelig is dat de motor draait op 12 volt. Daarom heeft u maar één accu nodig. In deze set is dat de ultralichte Rebelcell 12v50 accu. Nog geen 5kg in een compact behuizing, maar desalniettemin vrijwel dezelfde capaciteit als een 105Ah loodaccu. U bespaart wel 80% in gewicht!

Deze set bestaat verder uit de Rebelcell 12V50 lithium accu inclusief lithium lader. Ook zit de MKA-21 boegplaat bij de set inbegrepen.

Vaartijd met Minn Kota boegmotor en Rebelcell accu

De indicatieve vaartijd is 6- 9 uur oftewel ruim 1 volle visdag op één lading.

Voordelen Rebelcell 12v50 li-ion accu

 • Compact en lichtgewicht: accu weegt slechts 5.0 kg
 • Topprestaties: hoge stuwkracht ook als accu bijna leeg is en tot 100% te ontladen zonder nadelig effect op prestaties of levensduur (i.t.t. lood-accu die maximaal 70% ontladen mag worden!)
 • Hoog gebruiksgemak: lichtgewicht en compact, snel en tussentijds te laden (binnen 6 uur vol), digitale accu-indicator.
 • Betrouwbaar en lange levensduur: ingebouwde misbruikbescherming (tegen te diep ontladen, overvoltage, hoge temperatuur etc.) door BMS en levensduur tot wel 10 visseizoenen lang
 • 2 jaar garantie

Spotlock Micro

Maak gebruik van de Minn Kota Spot-Lock functie met de nieuwe Powerdrive BT 45 lbs boegmotor. Met de meegeleverde Micro remote heeft men de basis functies onder handbereik; Spot-Lock, AutoPilot, CoPilot, sturen, snelheid, propeller aan/uit en de "haas" functie. Bedien de boegmotor via Bluetooth met de Minn Kota i-Pilot App op je telefoon. Uit te breiden met de Minn Kota i-Pilot BT remote voor alle i-Pilot functies en de Minn Kota Heading sensor voor exacte bootbeweging berekeningen en JOG functie.

Uitbreidingen van de Minn Kota PowerDrive 45 boegmotor

De Minn Kota PowerDrive 45 is een simpele en effectieve boegmotor tegen een scherpe prijs. Mocht u (op termijn) toch behoeft hebben aan verdere functionaliteit, dan kunt u de volgende stappen ondernemen:

 1. Voeg een volledige (i-Pilot) afstandsbediening toe om alle i-Pilot voordelen te krijgen. Standaard wordt er namelijk alleen een micro-afstandsbediening met beperkte functionaliteit meegeleverd.
 2. Voeg de 'Heading Sensor' toe waarmee u de motor een 'richtingsgevoel' geeft. Dit is een standaard feature op alle i-Pilot en i-Pilot Link modellen. De koerssensor geeft informatie over de koers van de boot door aan de Minn Kota motor. Deze sensor werkt als een digitaal kompas. De sensor wordt gebruikt voor navigatiefuncties zoals de Jog functie.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »