Minn Kota Minn Kota POWERDRIVE 55 /US2/IPILOT-BT 54"/137CM/12V
Minn Kota POWERDRIVE 55 /US2/IPILOT-BT 54"/137CM/12V 2225,-

Minn Kota POWERDRIVE 55 /US2/IPILOT-BT 54"/137CM/12V

€2225,- €2.225,00
Niet op voorraad
Informatie

Dit is de Minn Kota PowerDrive 55 boegmotor uitgevoerd met i-Pilot en geïntegreerde US-2 sonar. Dit is de upgrade van de goedkopere PowerDrive 55 versie zonder US-2.

De PowerDrive heeft 55 lbs stuwkracht en is daarmee goed voor kleine tot medium visboten. Deze uitvoering is voorzien van i-Pilot en US2 sonar. U bestuurt de motor via de meegeleverde i-Pilot afstandsbediening. Er zit geen voetpedaal en headingsensor bij deze uitvoering. Lees meer over deze functies en of u deze nodig heeft op onze adviespagina.

Waarom een Minn Kota PowerDrive 55 boegmotor?

Met de Minn Kota PowerDrive 55 met i-Pilot en US2 sonar heeft u een zeer complete boegmotor. Maar dan niet met het prijskaartje van de Terrova of de Ulterra.

Vooral gunstig is de toepassing van de i-Pilot gps technologie. De PowerDrive serie heeft geen i-Pilot Link. (i-Pilot link heeft dezelfde functies als i-Pilot maar onderscheidt zich door een integratie (“Link”) met uw Hummingbird fishfinder. Hiermee volgt de boot de contourlijnen van je zelfgemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart). Een leuke feature is ook de gratis mobiele app waarmee u een aantal functionaliteiten via een telefoon kunt aansturen.

Korte technische gegevens PowerDrive 55

Stuwkracht: 55 lbs / 25kg
Voltage: 12 V
Max. Amp. 50 A
Schacht lengte: 54'' / 137 cm

Toepassing Minn Kota PowerDrive 55

De PowerDrive 55 is geschikt voor kleinere tot middelgrote visboten tot ongeveer 1250 kg. De betrouwbare PowerDrive BT motoren, zijn uitermate geschikt voor die vissers, die regelmatig grillige oevers volgen (bijv. kribben). Met de veelzijdige prestaties van de i-Pilot® bent u verzekerd bent van de rust, die alleen de PowerDrive kan bieden.

Vaartijd met de PowerDrive 55

Op één 105Ah loodaccu vaart u ruim 20 uur op een zeer lage stand (max. 5A verbruik). Op halfgas vaart u ongeveer 4 uur voordat de accu leeg is. Tenslotte zal de accu na 2 uur leeg zijn op continu volgas.

Handige functies

Push & Release

De PowerDrive BT is uitgerust met een praktische "Push & Release" hendel! Deze hendel vereenvoudigt en versnelt het neerlaten (en ophalen) van de PowerDrive 55.

Variabele snelheid (traploos)

Door de Digital Maximizer die standaard op PowerDrive modellen zit kunt u de snelheid zeer nauwkeurig afstellen. Hierdoor gaat de accu veel langer mee.

i-Pilot

De Minn Kota PowerDrive 55 is uitgerust met i-Pilot. Met één druk op de knop van de afstandsbediening neemt de iPilot de besturing van de boegmotor over. Daarmee komt de nauwkeurigste Spot-Lock (elektronische ankerpositie) ooit. Minn Kota i-Pilot heeft GPS technologie ingebouwd om uw boegmotor automatisch te bedienen. Een boegmotor met i-Pilot heeft hierdoor geweldige eigenschappen. Zo kunt u de motor automatisch eerder gevaren routes (iTracks) laten terugvinden. Of bijvoorbeeld uw boot automatisch boven een vislocatie laten stilliggen. Dat laatste is de zogenaamde Spot Lock functie. Tenslotte heeft i-Pilot een autopiloot functie en kunt u er de snelheid en richting mee regelen. De “jog” functie is ook erg handig. Hiermee verplaatst u de boot vanuit een Spot Lock positie gemakkelijk 1.5 meter in de gewenste richting. Onderstaand filmpje licht de functies toe.

BLUETOOTH OP UW BOEGMOTOR

Bedien je motor via de Minn Kota i-Pilot app vanaf je smartphone en houd je software automatisch up-to-date. Er zit nu standaard Bluetooth op alle modellen met i-Pilot en i-Pilot link met bouwjaar vanaf 2017.

US-2

Deze PowerDrive 55 boegmotor is anders dan zijn goedkopere broertje uitgerust met US2 staat voor Universal Sonar 2. Deze boegmotor heeft onderin in de motor een Dual-Beam sonar ingebouwd. Hierdoor hoeft u geen omzetter te gebruiken maar kunt u uw fishfinder direct aansluiten op de motor. Dit werkt met alle grote fishfinder merken.
De dual-beam sonar technologie zorgt voor een zeer nauwkeurig en helder beeld van de activiteit onder water.
Een ingebouwde sonar vindt u ook op bepaalde MotorGuide modellen. Het wordt bij die motoren simpelweg als ‘sonar’ aangeduid. De Minn Kota US2 technologie wordt over het algemeen wel als de meer geavanceerde gezien.

Bestelnummer: 00448194
Leverancierscode: 1358749

Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type: POWERDRIVE 55 /US2/IPILOT-BT 54"
Stuwkracht: 55 lbs
Schachtlengte: 137 cm
Snelheidsregelaar: Stappenschakelaar 5 Vooruit/3 Achteruit
Zout water geschikt: Nee
Voltage: 12V
Geïntegreerde accu: Nee
Vermogen in Watt: 600
Gewicht zonder accu (kg):
Lengte aansluitkabel (cm): 120
Max verbruik (in A): 50
Maximale gewicht boot (kg):
Garantie: 2 jaar
Hoogte instelbaar: Ja
Minn Kota Minn Kota POWERDRIVE 55 /US2/IPILOT-BT 54"/137CM/12V
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »