Minn Kota Minn Kota Terrova 112 met i-Pilot Link
Minn Kota Terrova 112 met i-Pilot Link 3889,-

Minn Kota Terrova 112 met i-Pilot Link

€3889,- €3.889,00
Niet op voorraad
Informatie

De Minn Kota Terrova 112 met i-Pilot Link is één van de meest verkochte boegmotoren. Net wat minder geavanceerd dan de Ulterra, maar nog steeds een absolute topper onder elektrisch bestuurde boegmotoren. De Terrova heeft de reputatie van een zeer betrouwbare en duurzame boegmotor. Het grote verschil met de Ulterra is dat de Terrova boegmotoren geen elektronische stow/deploy (in- en uit het water) en power trim (hoogteverstelling) hebben. Dit doet u handmatig. Hierbij maakt de Terrova wel gebruik van Lift Assist. Door deze techniek kunt u de motor met één hand verstellen en te water laten.

Waarom de Minn Kota Terrova 112 Boegmotor?

  • 112 lbs stuwkracht krijgt de grootste visboten in beweging.
  • Met de nieuwe i-Pilot Link technologie. Hiermee kan uw iPilot ook communiceren met uw fishfinder. De i-Pilot Link kan met zijn geavanceerde GPS de boot automatisch navigeren.
  • Mogelijkheid om voetpedaal én afstandsbediening tegelijk te gebruiken. Dit kan niet op de goedkopere Minn Kota PowerDrive.
  • Door middel van “Lift Assist” is de motor gemakkelijk met één hand in en uit het water te halen.
  • Variabele snelheid (Digital Maximizer). De Terrova is beschikbaar met stuwkracht van 55, 80 en 112 lbs. Hiermee is er voor iedere visboot een geschikte Terrova.

Video: Nieuwe features Terrova boegmotoren

Korte technische feiten Terrova 112

Stuwkracht: 112 lbs /51 kg
Voltage: 36 V
Max Amp. 52 A
Schacht lengte: 152 cm

Welke lengte Terrova voor mijn visboot?

Boeghoogte tot de waterlijn Aanbevolen schachtlengte
0 – 25 cm 91 cm
40 – 55 cm 107 – 114 cm
55 – 71 cm 122 – 132 cm
71 – 86 cm 132 – 157 cm

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

SPECIFICATIES: WAT HEEFT MIJN BOEGMOTOR NODIG?

Het boegmotoren aanbod kan nogal overweldigend zijn. Veel series met veel verschillende opties, uitbreidingen en accessoires maken de keuze niet makkelijker. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met de belangrijkste features en wat deze inhouden.

I-PILOT

Met één druk op de knop van de afstandsbediening neemt de iPilot de besturing van de boegmotor over. Met de nauwkeurigste Spot-Lock (elektronische ankerpositie) ooit.
Minn Kota i-Pilot heeft GPS technologie ingebouwd om uw boegmotor automatisch te bedienen. Een boegmotor met i-Pilot heeft hierdoor geweldige eigenschappen. Zo kunt u de motor automatisch eerder gevaren routes (iTracks) laten terugvinden. Of bijvoorbeeld uw boot automatisch boven een vislocatie laten stilliggen. Dat laatste is de zogenaamde Spot Lock functie. Tenslotte heeft i-Pilot een autopiloot functie en kunt u er de snelheid en richting mee regelen. De “jog” functie is ook erg handig. Hiermee verplaatst u de boot vanuit een Spot Lock positie gemakkelijk 1.5 meter in de gewenste richting

 

I-PILOT LINK

De i-Pilot Link heeft dezelfde eigenschappen als de i-Pilot, maar onderscheidt zich door een integratie (“Link”) met uw Hummingbird fishfinder. Hiermee volgt de boot de contourlijnen van je zelfgemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart.

 

SCHEMA: I-PILOT OF I-PILOT LINK?

i-pilot of i-pilot link?

SPOT LOCK MET ‘JOG’ FUNCTIE

Met de Spot-Lock ankerfunctie houdt u de boot met de boegmotor gemakkelijk op één vaste plek. Dit werkt net als een anker. U kunt dit goed gebruiken wanneer u een vis moet onthaken of fotograferen, maar ook wanneer u de boot boven een bepaalde hotspot of waypoint wilt laten stilstaan. Een mooie innovatie is ook de Jog-functie. Hiermee kunt u de boot met een druk op de knop vanaf de vastgelegde SpotLock positie in iedere gewenste richting verplaatsen.

SPOTLOCK MINN KOTA VS. MOTORGUIDE

BLUETOOTH OP UW BOEGMOTOR

Bedien je motor via de Minn Kota i-Pilot app vanaf je smartphone en houd je software automatisch up-to-date. Er zit nu standaard Bluetooth op alle modellen met i-Pilot en i-Pilot link met bouwjaar vanaf 2017.

US-2

US2 staat voor Universal Sonar 2. Deze boegmotor heeft onderin in de motor een Dual-Beam sonar ingebouwd. Hierdoor hoeft u geen omzetter te gebruiken maar kunt u uw fishfinder direct aansluiten op de motor. Dit werkt met alle grote fishfinder merken.
De dual-beam sonar technologie zorgt voor een zeer nauwkeurig en helder beeld van de activiteit onder water.
Een ingebouwde sonar vindt u ook op bepaalde MotorGuide modellen. Het wordt bij die motoren simpelweg als ‘sonar’ aangeduid. De Minn Kota US2 technologie wordt over het algemeen wel als de meer geavanceerde gezien.

AUTOPILOT

Met Minn Kota AutoPilot laat u uw boot in dezelfde richting varen zonder dat u de motor handmatig hoeft bij te sturen. De AutoPilot werkt op basis van een intern kompas (gps). Door deze handige functie kunt u bijvoorbeeld een stroomlijn volgen of een rechte kust afvaren.

COMPOSIET SCHACHT

Als enige biedt Minn Kota een levenslange garantie op de composiet schacht. Door de grotere flexibiliteit van het composiet zijn de schachten van Minn Kota boegmotoren steviger dan staal. Het is vrijwel onmogelijk om een Minn Kota schacht te breken of te butsen. Daarnaast is de motor corrosie-bestendig.

KOERSSENSOR

Dit is een standaard feature op alle i-Pilot en i-Pilot Link modellen. De koerssensor geeft informatie over de koers van de boot door aan de Minn Kota motor (mits met i-Pilot of i-Pilot Link uitgerust). Deze sensor werkt als een digitaal kompas. De sensor wordt gebruikt voor navigatiefuncties zoals de Jog functie.

STUURBEKRACHTIGING

Dezelfde hiel / teenbesturing die u gewend bent, eenvoudiger gemaakt. Stuurbekrachtiging vermindert de stuurinspanning waardoor u geen vermoeide voeten krijgt. Stuurbekrachtiging is onder andere beschikbaar op de Ultrex serie. U zult het verschil merken. De motor reageert sneller en in een vloeiende beweging op uw stuurbewegingen.

VOETPEDAAL

Hiel/teen sturen met stuurbekrachtiging geeft je veel controle en een snelle reactiesnelheid zonder dat het vermoeiend wordt. Met de ‘Steering Lock’ klikt u de motor vast in de richting waarin je het pedaal voor het laatste aan hebt geraakt. Ook zitten er op dit voetpedaal Spot-Lock en AutoPilot knoppen. Zo kunt u de boot vastpinnen op een visstek of een route varen, simpel vanaf het voetpedaal!

MICRO REMOTE (AFSTANDSBEDIENING)

Deze kleinere afstandsbediening is ideaal snelle besturing van de i-Pilot of de i-Pilot link. Waar dan ook in uw boot. Deze Micro Remote communiceert via Bluethooth met uw systeem. Deze Micro afstandsbediening gebruikt u naast uw hoofdafstandsbediening om snelheid, koers, Spot-Lock en de autopiloot te besturen.

LIFT ASSIST

Lift Assist is een feature van de Minn Kota Terrova 112 boegmotor waarmee u de motor gemakkelijker in en uit het water haalt. Dit geldt voor motoren zonder Auto Stow/Deploy. Omdat het continu op- en neerlaten van de motor zwaar kan zijn is de Lift Assist ontwikkeld. Dit werkt of met een met gas gevulde zuiger of met een veer. Het omhoog halen van de motor gaat zo nog nét niet automatisch!

Handleiding Minn Kota Terrova 112 en i-Pilot Link systeem

Vind de handleiding van de Minn Kota Terrova 112 en de handleidingen van de i-Pilot systemen op onze Handleidingenpagina.

Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type: Terrova 112 met i-Pilot Link
Stuwkracht: 112 lbs
Schachtlengte: 152 cm
Snelheidsregelaar: Traploos
Zout water geschikt: Nee
Voltage: 36V
Geïntegreerde accu: Nee
Vermogen in Watt: 1872
Gewicht zonder accu (kg):
Lengte aansluitkabel (cm): 120
Max verbruik (in A): 52
Maximale gewicht boot (kg):
Garantie: 2 jaar
Hoogte instelbaar: Ja
Minn Kota Minn Kota Terrova 112 met i-Pilot Link
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »