Minn Kota ULTERRA 112/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/36V
Minn Kota ULTERRA 112/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/36V 3929,-

Minn Kota ULTERRA 112/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/36V

€3929,- €3.929,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Minn Kota Ulterra 112 boegmotor maakt het leven aan boord comfortabel en veilig met "Auto Stow and Deploy" en "Power Trim". 
Volledig automatisch te lanceren en weer aan boord te kantelen: Auto Stow and Deploy. Daar bovenop heeft de Ulterra de mogelijkheid de diepte van de motor met één druk op de knop te kunnen verstellen.

Deze 36V motor heeft een maximale ampere vraag van 52A wat het een zeer zuinige motor maakt.

Deze innovatieve functies, draadloos bediend vanaf de compleet nieuwe draadloze i-Pilot afstandsbediening of het voetpedaal met 5,40 meter kabel, maken de besturing van de boot makkelijker dan ooit. De Ulterra is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. Niet alleen comfort is belangrijk, maar ook de veiligheid. Zonder de vispositie te verlaten kan de trolling motor worden gelanceerd, in hoogte worden versteld, met de i‐Pilot® wordt de beweging gecontroleerd, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden. De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op de veilige vaart en zijn visserij.


 • Automatisch opbergen en inzetten: Ulterra opbergen of inzetten met slechts een druk op de knop op uw draadloze afstandsbediening, voetpedaal, de One-Boat Network-app of de Humminbird fishfinder
 • Power Trim: Trim Ulterra omhoog of omlaag met een druk op de knop - via het voetpedaal, de draadloze afstandsbediening, de One-Boat Network App of een Humminbird fishfinder. Pas u aan veranderende visomstandigheden aan zonder naar uw trollingmotor te reiken.
 • Geavanceerd GPS-trollingsysteem: het meest vertrouwde navigatiesysteem in de visserij. Ulterra gebruikt GPS om uw trollingmotor te besturen met ongeëvenaarde functies die u op de vis houden. Stel Spot-Locks in, registreer routes, regel de snelheid en besturing, en meer. Minn Kota maakt de positionering en besturing van de boot automatisch, en u kunt de bediening overnemen vanaf het gemakkelijk leesbare LCD-scherm van de draadloze afstandsbediening van Ulterra.
 • Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt u op uw plaats met ongeëvenaarde GPS-nauwkeurigheid. Spot-Lock geeft u de kracht om op elke productieve visplek te blijven, zonder uw trollingmotor aan te raken. Met de meegeleverde heading sensor kunt u Jog gebruiken om uw Spot-Lock-locatie anderhalve meter in elke richting te verplaatsen.
 • De Drift-modus: Geeft u point-and-shoot-navigatie voor superieure bootcontrole in elke richting, bij elke snelheid, zonder de noodzaak van driftsokken, kickermotoren of handmatige bediening – zelfs bij de zwaarste wind en stroming.
 • Ingebouwde Dual Spectrum Chirp Sonar: Houdt uw transducer en bedrading volledig verborgen en beschermd, zodat alles door de as van de trollingmotor loopt. Door een breed scala aan frequenties te bestrijken, produceert Humminbird®'s CHIRP nauwkeurigere en gedetailleerdere resultaten van vissen, structuren en de bodem dan traditionele sonar.
 • Programmeerbaar elektrisch voetpedaal van hiel tot teen: opbergen, inzetten en aanpassen van de trim op Ulterra, allemaal vanaf het voetpedaal - plus een door de gebruiker programmeerbare knop om de meest gebruikte functies binnen handbereik te houden, waaronder: een waypoint markeren, AutoPilot inschakelen of Minn Kota-ankers voor ondiep water inzetten of intrekken. Inclusief 18' snoer.
 • Digital Maximizer™: Biedt tot 5 keer langere gebruiksduur op één batterijlading. Met deze trollingmotoren met variabele snelheid kunt u uw exacte snelheid instellen, en ze leveren slechts zoveel vermogen als u nodig heeft, waardoor u uw batterij kunt sparen voor een volledige dag vissen.
 • Onverwoestbare composiet as - Levenslange garantie: De kern van uw Minn Kota trollingmotor is een onverwoestbare composiet as. Het is exclusief voor Minn Kota en we garanderen er een levenslange garantie op.
 • Compatibiliteit met mobiele apps: Bedienbaar rechtstreeks vanaf uw Apple®- of Android™-apparaat met de One-Boat Network-app. U krijgt snel controle over snelheid, besturing, Spot-Lock en AutoPilot – plus de mogelijkheid om software bij te werken.
Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type:: Ulterra
Stuwkracht: 112 lbs
Voltage: 36V
Schachtlengte in cm: 152
Snelheidsregelaar: Traploze regeling
Ingebouwde Sonar: Ja, DSC (Dual Spectrum Chirp Sonar)
QUEST series: Nee
Lift assist: Nee
Spot-Lock: Ja
Auto-Pilot: Ja
Powertrim: Nee
Automatisch inzetten en opbergen: Ja
Draadloze afstandsbediening: Ja
Voetpedaal: Ja
Digitale Maximizer: Ja
Batterij meter: Ja
Zoutwater geschikt: Nee
Standaard propeller: MKP-38 (Weedless Wedge 2)
Gewicht in kg:
Product code: 1358945
Leverancier code: 00460118
Garantie: 2 jaar
Minn Kota ULTERRA 112/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/36V
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Rebelcell 36V70 Li-ion accu (2,69kWh) + 42V20A acculader waterdicht
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »