Minn Kota Minn Kota ULTERRA 80/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/24V
Minn Kota ULTERRA 80/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/24V 3669,-

Minn Kota ULTERRA 80/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/24V

€3669,- €3.669,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Ulterra's Auto Stow/Deploy (opbergen en inzetten) en Power Trim helpen vissers al jaren om meer uit hun dagen op het water te halen. Deze eenvoudig te gebruiken motor is nu volledig opnieuw ontworpen om nog zwaardere omstandigheden aan te kunnen. U kunt Ulterra opbergen, inzetten en trimmen met de afstandsbediening of het voetpedaal, zodat u uw motor nooit meer hoeft aan te raken. Met een programmeerbaar voetpedaal, opnieuw ontworpen motor en houder, geavanceerdere GPS-functionaliteit dan ooit.

 • Automatisch opbergen en inzetten: Ulterra opbergen of inzetten met slechts een druk op de knop op uw draadloze afstandsbediening, voetpedaal, de One-Boat Network-app of de Humminbird fishfinder
 • Power Trim: Trim Ulterra omhoog of omlaag met een druk op de knop - via het voetpedaal, de draadloze afstandsbediening, de One-Boat Network App of een Humminbird fishfinder. Pas u aan veranderende visomstandigheden aan zonder naar uw trollingmotor te reiken.
 • Geavanceerd GPS-trollingsysteem: het meest vertrouwde navigatiesysteem in de visserij. Ulterra gebruikt GPS om uw trollingmotor te besturen met ongeëvenaarde functies die u op de vis houden. Stel Spot-Locks in, registreer routes, regel de snelheid en besturing, en meer. Minn Kota maakt de positionering en besturing van de boot automatisch, en u kunt de bediening overnemen vanaf het gemakkelijk leesbare LCD-scherm van de draadloze afstandsbediening van Ulterra.
 • Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt u op uw plaats met ongeëvenaarde GPS-nauwkeurigheid. Spot-Lock geeft u de kracht om op elke productieve visplek te blijven, zonder uw trollingmotor aan te raken. Met de meegeleverde heading sensor kunt u Jog gebruiken om uw Spot-Lock-locatie anderhalve meter in elke richting te verplaatsen.
 • De Drift-modus: Geeft u point-and-shoot-navigatie voor superieure bootcontrole in elke richting, bij elke snelheid, zonder de noodzaak van driftsokken, kickermotoren of handmatige bediening – zelfs bij de zwaarste wind en stroming.
 • Ingebouwde Dual Spectrum Chirp Sonar: Houdt uw transducer en bedrading volledig verborgen en beschermd, zodat alles door de as van de trollingmotor loopt. Door een breed scala aan frequenties te bestrijken, produceert Humminbird®'s CHIRP nauwkeurigere en gedetailleerdere resultaten van vissen, structuren en de bodem dan traditionele sonar.
 • Programmeerbaar elektrisch voetpedaal van hiel tot teen: opbergen, inzetten en aanpassen van de trim op Ulterra, allemaal vanaf het voetpedaal - plus een door de gebruiker programmeerbare knop om de meest gebruikte functies binnen handbereik te houden, waaronder: een waypoint markeren, AutoPilot inschakelen of Minn Kota-ankers voor ondiep water inzetten of intrekken. Inclusief 18' snoer.
 • Digital Maximizer™: Biedt tot 5 keer langere gebruiksduur op één batterijlading. Met deze trollingmotoren met variabele snelheid kunt u uw exacte snelheid instellen, en ze leveren slechts zoveel vermogen als u nodig heeft, waardoor u uw batterij kunt sparen voor een volledige dag vissen.
 • Onverwoestbare composiet as - Levenslange garantie: De kern van uw Minn Kota trollingmotor is een onverwoestbare composiet as. Het is exclusief voor Minn Kota en we garanderen er een levenslange garantie op.
 • Compatibiliteit met mobiele apps: Bedienbaar rechtstreeks vanaf uw Apple®- of Android™-apparaat met de One-Boat Network-app. U krijgt snel controle over snelheid, besturing, Spot-Lock en AutoPilot – plus de mogelijkheid om software bij te werken.
Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type:: Ulterra
Stuwkracht: 80 lbs
Voltage: 24V
Schachtlengte in cm: 152
Snelheidsregelaar: Traploze regeling
Ingebouwde Sonar: Ja, DSC (Dual Spectrum Chirp Sonar)
QUEST series: Nee
Lift assist: Nee
Spot-Lock: Ja
Auto-Pilot: Ja
Powertrim: Nee
Automatisch inzetten en opbergen: Nee
Draadloze afstandsbediening: Ja
Voetpedaal: Ja
Digitale Maximizer: Ja
Batterij meter: Ja
Zoutwater geschikt: Nee
Standaard propeller: MKP-32 (Weedless Wedge 2)
Gewicht in kg:
Product code: 1358976M
Leverancier code: 00460116
Garantie: 2 jaar
Minn Kota Minn Kota ULTERRA 80/DSC/Wireless Remote/60"/152cm/24V
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »