Minn Kota Minn Kota ULTERRA 80/MDI/IPILOT-BT 60"/152CM/24V
Minn Kota ULTERRA 80/MDI/IPILOT-BT 60"/152CM/24V 4249,-

Minn Kota ULTERRA 80/MDI/IPILOT-BT 60"/152CM/24V

€4249,- €4.249,00
Niet op voorraad
Informatie
INFORMATIE

De Minn Kota Ulterra 80 boegmotor met i-Pilot. Dit is de versie zonder i-Pilot Link. Klik hier voor de uitvoering met i-Pilot Link. Deze motor heeft alle gemakken van de i-Pilot gps technologie. Het verschil met de i-Pilot Link uitvoering is dat de standaard i-Pilot geen link heeft met de Hummingbird fishfinder. Deze Ulterra 80 is uitgerust met i-Pilot en de vernieuwde headingsensor.

De Minn Kota ULTERRA 80/MDI/iPilot-BT 60-/152cm/24V in het kort

  • Ulterra is de topklasse van Minn Kota boegmotoren
  • 80 lbs stuwkracht = geschikt tot boten van +/- 1800 kg
  • Schachtlengte 152 cm
  • Werkt op 24 volt (heeft dus 2 105Ah loodaccu's nodig of één 24 v unit)
  • MDI Mega Down Imaging sonar technologie
  • Voorzien van i-Pilot (GEEN i-Pilot link)
  • Door Stow/Deploy en Power Trip is de motor gemakkelijk te hanteren en automatisch in en uit het water te halen
  • Headingsensor

Wat heeft de Minn Kota Ulterra 80 met i-Pilot te bieden

Een verbeterde GPS ontvanger. Hiervan is het software algoritme opnieuw ontworpen. Verder heeft de boegmotor een actieve Spot-Lock ( er is geen drift nodig om te schakelen). Deze Spot-Lock houdt de boot nu actief op zijn plaats en wacht niet tot deze uit de cirkel gedreven is. Spot-Lock werkt als een elektronisch anker wat de boot exact op zijn plaats houdt met één druk op de knop. Dit is geweldige technologie die wind, stroom en golven automatisch corrigeert. Spot-Lock functie biedt ook de mogelijkheid om terug te gaan naar een opgeslagen Spot-Lock.

De Ulterra wordt geleverd met een voetpedaal en een i-Pilot afstandbediening. U kunt aanvullend ook de i-Pilot mobiele app gebruiken. Deze is beschikbaar voor Android en iPhone en fungeert als een afstandsbediening.

Ingebouwde Mega Down Imaging transducer

Deze ​​Minn Kota Ulterra™ heeft een ingebouwde MEGA Down Imaging-sonar. De Humminbird MEGA Down Imaging-transducer wordt nu geïntegreerd in de trollingmotor om vissers een schone opstelling bij de boeg te bieden. Humminbird's ultraheldere MEGA Imaging ™ is de eerste Down Imaging-technologie die het megahertz-bereik betreedt met prestaties die bijna drie keer groter zijn dan de traditionele 455 kHz-frequenties. Het resulteert in de helderste, scherpste beelden op het scherm ooit gezien.

Met ingebouwde MEGA Down Imaging is de transducer gehuisvest in de onverwoestbare onderste motoreenheid en loopt de bedrading door de composietas voor een schone tuigage die is beschermd tegen slijtage. Doordat de transducer in de trollingmotoren is geïntegreerd, kunnen vissers bovendien zien wat zich direct onder de boeg van de boot bevindt, waardoor vissers betere beslissingen kunnen nemen over waar en hoe te vissen.

Heeft u i-Pilot of i-Pilot Link nodig?

Bekijk hier de verschillen tussen een boegmotor met i-Pilot en i-Pilot Link systeem

i-pilot of i-pilot link vergelijk

Jog functie

Met de boot stilligend op een Spot-Lock of Waypoint biedt de JOG fe mogelijkheid om 1.5 meter te verplaatsen in iedere richting, en daar automatisch op een neiuwe Spot-Lock te gaan liggen. Jog Toetsen: Links Rechts Achteruit Vooruit. Druk twee keer om nog eens 1.5 meter te verplaatsen. De JOG functie werkt alleen met de aan een I-Pilot gekoppelde heading sensor

Gebruiksgemak met auto stow en power trim

De Minn Kota nieuwe Ulterra boegmotor maakt het leven aan boord comfortabel en veilig met "Auto Stow and Deploy" en "Power Trim". Je hoeft je stoel niet meer uit! De voortdurende innovatie van Minn Kota wordt voortgezet met de Ulterra, de volgende evolutie in trolling motoren. De revolutionaire Ulterra boegmotor is volledig automatisch te lanceren en weer aan boord te kantelen: Auto Stow and Deploy. Daar bovenop heeft de Ulterra de mogelijkheid de diepte van de motor met één druk op de knop te kunnen verstellen. Deze innovatieve functies, draadloos bediend vanaf of de i-Pilot® of i-Pilot® Link™ afstandsbediening of het voetpedaal, maken de besturing van de boot makkelijker dan ooit.

De Ulterra is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. De nieuweautomatische functies van de Ulterra zetten de nieuwe standaard in trolling motoren. Niet alleen comfort is belangrijk, maar ook de veiligheid. Zonder de vispositie te verlaten kan de trolling motor worden gelanceerd, in hoogte worden versteld, met de i-Pilot® wordt de beweging gecontroleerd, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden. De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op de veilige vaart en zijn visserij.

Welke schachtlengte heeft mijn Ulterra nodig?

De Minn Kota Ulterra 80 is beschikbaar met een schachtlengte van 137 of 152 cm. Onderstaand schema geeft aan wat u nodig heeft voor uw boot.

Boeghoogte tot de waterlijn Aanbevolen schachtlengte
0 – 25 cm 91 cm
40 – 55 cm 107 – 114 cm
55 – 71 cm 122 – 132 cm
71 – 86 cm 132 – 157 cm

Voor welke boot is deze Ulterra 80 geschikt?

Medium tot grotere v-romp visboten, pontons en de meeste overige visboten tot 5 á 6 meter. De 80 lbs stuwkracht biedt voldoende kracht tot een bootgewicht van ongeveer 1800 kg.

Vaartijd met Minn Kota Ulterra 80

Dit hangt af van vele omstandigheden zoals het weer, de golven, het type accu en vooral uw vaargedrag. Met 105 Ah accu-capaciteit kunt u ongeveer rekenen op de volgende prestaties:

Bij zeer lage snelheid, op amperage van 5A of minder, kunt u ruim 20 uur varen. Op 50% vermogen zal u de motor zo'n 3.5 uur kunnen gebruiken. Op volgas zal de accu in een kleine 2 uur leeg zin. Lees meer over vaartijd op onze adviespagina.

Minn Kota Ulterra Commercial

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »