Minn Kota Minn Kota Ultrex 112 boegmotor met i-Pilot Link
Minn Kota Ultrex 112 boegmotor met i-Pilot Link 4655,-

Minn Kota Ultrex 112 boegmotor met i-Pilot Link

€4655,- €4.655,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Minn Kota Ultrex 112 boegmotor met i-Pilot Link is de krachtigste en meest geavanceerde boegmotor in de Ultrex serie. Hiermee is het naast de Ulterra 112 (elektrische besturing) het vlaggenschip van Minn Kota. De motor werkt op 36 volt. Hierdoor zijn bijvoorbeeld 3 105Ah semi-tractie accu's nodig (in serie). De motor is geschikt voor boten tot ongeveer 7,5 meter en 2500 kg.

Het kabelbestuurde voetpedaal zorgt voor extreem snelle reactietijd. De i-Pilot Link zorgt er op zijn beurt voor dat de Ultrex slimmer dan ooit is. Door de i-Pilot Link technologie heeft deze boegmotor hele handige functies zoals iTracks (routes uitstippelen en opslaan), SpotLock ankerfunctie en Jog.

I-PILOT LINK

De i-Pilot Link heeft dezelfde eigenschappen als de i-Pilot, maar onderscheidt zich door een integratie (“Link”) met uw Hummingbird fishfinder. Hiermee volgt de boot de contourlijnen van je zelfgemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart.

 

SCHEMA: I-PILOT OF I-PILOT LINK?

SPOT LOCK MET ‘JOG’ FUNCTIE

Met de Spot-Lock ankerfunctie houdt u de boot met de boegmotor gemakkelijk op één vaste plek. Dit werkt net als een anker. U kunt dit goed gebruiken wanneer u een vis moet onthaken of fotograferen, maar ook wanneer u de boot boven een bepaalde hotspot of waypoint wilt laten stilstaan. Een mooie innovatie is ook de Jog-functie. Hiermee kunt u de boot met een druk op de knop vanaf de vastgelegde SpotLock positie in iedere gewenste richting verplaatsen.

SPOTLOCK MINN KOTA VS. MOTORGUIDE (LET OP: VIDEO VAN MINN KOTA ZELF)

BLUETOOTH OP UW BOEGMOTOR

Er zit nu standaard Bluetooth op alle modellen met i-Pilot en i-Pilot link met bouwjaar vanaf 2017.

MOBIELE I-PILOT EN I-PILOT LINK APP

De Bluetooth op alle nieuwe modellen maakt het mogelijk om de i-Pilot (Link) mobiele apps te gebruiken. Met deze apps kunt u bepaalde functies van uw boegmotor via uw telefoon aansturen!

US-2

US2 staat voor Universal Sonar 2. Deze boegmotor heeft onderin in de motor een Dual-Beam sonar ingebouwd. Hierdoor hoeft u geen omzetter te gebruiken maar kunt u uw fishfinder direct aansluiten op de motor. Dit werkt met alle grote fishfinder merken.
De dual-beam sonar technologie zorgt voor een zeer nauwkeurig en helder beeld van de activiteit onder water.
Een ingebouwde sonar vindt u ook op bepaalde MotorGuide modellen. Het wordt bij die motoren simpelweg als ‘sonar’ aangeduid. De Minn Kota US2 technologie wordt over het algemeen wel als de meer geavanceerde gezien.

AUTOPILOT

Met Minn Kota AutoPilot laat u uw boot in dezelfde richting varen zonder dat u de motor handmatig hoeft bij te sturen. De AutoPilot werkt op basis van een intern kompas (gps). Door deze handige functie kunt u bijvoorbeeld een stroomlijn volgen of een rechte kust afvaren.

COMPOSIET SCHACHT

Als enige biedt Minn Kota een levenslange garantie op de composiet schacht. Door de grotere flexibiliteit van het composiet zijn de schachten van Minn Kota boegmotoren steviger dan staal. Het is vrijwel onmogelijk om een Minn Kota schacht te breken of te butsen. Daarnaast is de motor corrosie-bestendig.

KOERSSENSOR

Dit is een standaard feature op alle i-Pilot en i-Pilot Link modellen. De koerssensor geeft informatie over de koers van de boot door aan de Minn Kota motor (mits met i-Pilot of i-Pilot Link uitgerust). Deze sensor werkt als een digitaal kompas. De sensor wordt gebruikt voor navigatiefuncties zoals de Jog functie.

STUURBEKRACHTIGING

Dezelfde hiel / teenbesturing die u gewend bent, eenvoudiger gemaakt. Stuurbekrachtiging vermindert de stuurinspanning waardoor u geen vermoeide voeten krijgt. Stuurbekrachtiging is onder andere beschikbaar op de Ultrex serie. U zult het verschil merken. De motor reageert sneller en in een vloeiende beweging op uw stuurbewegingen.

VOETPEDAAL

Hiel/teen sturen met stuurbekrachtiging geeft je veel controle en een snelle reactiesnelheid zonder dat het vermoeiend wordt. Met de ‘Steering Lock’ klikt u de motor vast in de richting waarin je het pedaal voor het laatste aan hebt geraakt. Ook zitten er op dit voetpedaal Spot-Lock en AutoPilot knoppen. Zo kunt u de boot vastpinnen op een visstek of een route varen, simpel vanaf het voetpedaal!

LIFT ASSIST

Lift Assist is een feature van Minn Kota boegmotoren waarmee u de motor gemakkelijker in en uit het water haalt. Dit geldt voor motoren zonder Auto Stow/Deploy. Omdat het continu op- en neerlaten van de motor zwaar kan zijn is de Lift Assist ontwikkeld. Dit werkt of met een met gas gevulde zuiger of met een veer. Het omhoog halen van de motor gaat zo nog nét niet automatisch!

DIGITAL MAXIMIZER

Deze unieke Minn Kota technologie zorgt ervoor dat u uw snelheid heel precies kunt afstellen. Door de Maximizer zijn Minn Kota boegmotoren extreem zuinig en kunt u met normaal gebruik vaak langer dan 20 uur continu op de motor varen. 

NIEUW! DE MINN KOTA ULTERRA 112 boegmotor

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »