Minn Kota MINN KOTA ULTREX 80/US2/IPILOT LINK-BT/60"/152CM/24V
MINN KOTA ULTREX 80/US2/IPILOT LINK-BT/60"/152CM/24V 4485,-

MINN KOTA ULTREX 80/US2/IPILOT LINK-BT/60"/152CM/24V

€4485,- €4.485,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Over de Minn Kota ULTREX 80/US2/iPilot-BT/60"/152cm/24V

Een degelijke kabelgestuurde motor mét i-Pilot afstandsbediening. Unieke combinatie dus. Met een aslengte van 152 cm is de motor geschikt voor de meeste visboten. Verder werkt de motor op 24 volt waardoor u twee loodaccu's nodig heeft.

Waarom de Minn Kota Ultrex 80?

Minn Kota Ultrex, de kabelgestuurde boegmotor met i-Pilot (Link) zonder compromissen.

Waarom kabelbesturing? Supersnel sturen en direct reageren op de kleinste voetbeweging van de bestuurder. Zwaar? Nee, want de Ultrex is voorzien van stuurbekrachtiging.

Waarom i-Pilot Link? Via netwerk aangesloten op je Humminbird fishfinder volgt de Ultrex de contourlijnen van je eigen gemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart.

Waarom Bluetooth? Bedien je motor via de Minn Kota i-Pilot app vanaf je smartphone en houd je software automatisch up-to-date.

Wat is het verschil tussen de Ultrex en de andere boegmotoren?

Er zijn twee types boegmotoren: kabelgestuurde motoren en elektrisch-gestuurde motoren.

Ultrex is de nummer één kabelmotor. Bij een kabelgestuurde motor gaat er een kabel direct vanuit het voetpedaal naar de motor waardoor de motor ‘handmatig’ word bestuurd. Hierdoor worden motoren met ‘kabel’ vaak als accurater gezien. Bij een elektrisch-gestuurde motor kan er een vertraging zitten in het sturen. In de afgelopen jaren is de techniek wel dusdanig ontwikkeld dat ook elektrisch-gestuurde motoren een zeer snelle reactietijd hebben.

Bij elektrisch-gestuurde boegmotoren wordt er een elektromotor gebruikt voor alle stuurfuncties. Er zit geen kabel in het voetpedaal. Wanneer er op het pedaal wordt gedrukt wordt er contact gemaakt en wordt de motor (elektronisch) verteld wat hij moet doen. Elektrisch gestuurde boegmotoren van Minn Kota zijn de PowerDrive, Terrova en de Ulterra.

Wat is i-Pilot Link?

I-PILOT

Met één druk op de knop van de afstandsbediening neemt de iPilot de besturing van de boegmotor over. Met de nauwkeurigste Spot-Lock (elektronische ankerpositie) ooit.
Minn Kota i-Pilot heeft GPS technologie ingebouwd om uw boegmotor automatisch te bedienen. Een boegmotor met i-Pilot heeft hierdoor geweldige eigenschappen. Zo kunt u de motor automatisch eerder gevaren routes (iTracks) laten terugvinden. Of bijvoorbeeld uw boot automatisch boven een vislocatie laten stilliggen. Dat laatste is de zogenaamde Spot Lock functie. Tenslotte heeft i-Pilot een autopiloot functie en kunt u er de snelheid en richting mee regelen. De “jog” functie is ook erg handig. Hiermee verplaatst u de boot vanuit een Spot Lock positie gemakkelijk 1.5 meter in de gewenste richting

 

I-PILOT LINK

De i-Pilot Link heeft dezelfde eigenschappen als de i-Pilot, maar onderscheidt zich door een integratie (“Link”) met uw Hummingbird fishfinder. Hiermee volgt de boot de contourlijnen van je zelfgemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart.

 

SCHEMA: I-PILOT OF I-PILOT LINK?

ipilot of ipilot link

Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type: ULTREX 80/US2/IPILOT LINK-BT
Stuwkracht: 80 lbs
Schachtlengte: 152 cm
Snelheidsregelaar: Traploos
Zout water geschikt: Nee
Voltage: 24V
Geïntegreerde accu: Nee
Vermogen in Watt: 1344
Gewicht zonder accu (kg):
Lengte aansluitkabel (cm): 120
Max verbruik (in A): 56
Maximale gewicht boot (kg):
Garantie: 2 jaar
Hoogte instelbaar: Ja
Minn Kota MINN KOTA ULTREX 80/US2/IPILOT LINK-BT/60"/152CM/24V
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »