Pioner Pioner Multi
Pioner Multi 14445,-

Pioner Multi

€14445,- €14.445,00
Niet op voorraad
Informatie

De Pioner Multi is een hele bijzondere kunststof boot uit het assortiment van deze Noorse botenbouwer. Net zoals alle andere Pioner boten is ook de Multi gemaakt van duurzaam en onverwoestbaar polyethyleen. De boot is perfect uitgebalanceerd waardoor deze ook met een zware lading heel goed bestuurbaar blijft.

De boot is 5.3 meter lang en 2.15 meter breed. Aan stabiliteit en ruimte dus geen gebrek. Hierdoor is het een ideale werkboot. Neem gemakkelijk een boot op sleeptouw, breng zware spullen van A naar B of vervoer een grote groep passagiers. Het is ook een fijne boot om duikers te water te laten. Voor de Pioner Multi is vrijwel geen opdracht te zwaar. Niet voor niets wordt de Multi graag door overheden, politie, kustwachten en zelfs het Rode Kruis gebruikt.

Meestal wordt er een zwaardere buitenboordmotor (bijv. 50 tot 80 pk buitenboordmotor) met deze boot gebruikt. Een dergelijke motor wordt veelal op de afstandsbediening bediend. Het hoeft echter niet zo zwaar. U kunt de boot ook gewoon op de hand besturen met bijvoorbeeld een 9.9 pk buitenboordmotor of een elektrisch alternatief zoals een Torqeedo Cruise 4.0/10.0. 

De Pioner Multi 10 onderscheidt zich door de opvallende laadklep voorop de boot. Handig om in en uit te laden als u de boot als werkboot gebruikt. Ook voor veel particuliere watersporters is dit ideaal, omdat het van en aan boord gaan vergemakkelijkt wordt.

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 530
Breedte (cm): 215
Gewicht (kg): 466
CE-keurmerk/categorie: CE-categorie C/D
Aantal personen: 8/10
Max. aantal pk: 80
Langstaart/kortstaart: Langstaart
Pioner Pioner Multi
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »