Rhino Rhino VX44 Fluistermotor complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Rhino VX44 Fluistermotor complete set met 105Ah accu, accubak en acculader 500,-

Rhino VX44 Fluistermotor complete set met 105Ah accu, accubak en acculader

€500,- €500,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 1-2 dagen levertijd
Informatie

Rhino VX 44 compleet geleverd met 105Ah accu, accubak met circuit onderbreker (herbruikbare zekering) en 10A slimme acculader. De Rhino VX 44 is kwalitatief te plaatsen tussen de Minn Kota Endura C2 45 en de Haswing Osapian 40.

Rhino VX 44 Fluistermotor

De Rhino VX 44 is een krachtige fluistermotor met 44 lbs stuwkracht. Deze motor is geschikt voor de meeste motorboten. Geschikt voor vissen, maar de motor wordt in de praktijk ook veel in de recreatie gebruikt. De motor is in hoogte verstelbaar en is dus zowel voor een hoge als een lage spiegel geschikt. Wij raden aan de motor met een 105Ah semi-tractie accu te gebruiken.

Accu semi-tractie 105Ah voor elektrisch varen

Ideaal voor gebruik met elektrische buitenboordmotor. Zeer duurzaam (ruim 400 laadbeurten levensduur) en onderhoudsvrij. De accu hoeft dus nooit te worden bijgevuld.

Talamex Accubak Powered 60A

Accubak met ingebouwde circuit-onderbreker (zekering). Zeer geschikt voor een 105Ah semi-tractie accu. De accubak wordt geleverd met een spanband om de bak te sluiten. Door het stevige handvat kunt u de accubak met één hand optillen. Deze Talamex Powered accubak heeft twee 12 volt stopcontacten die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om accessoires te laden. Ook voorzien van een accu-indicator.

Talamex Smart Acculader 10A (12V/24V)

Deze Talamex Smart Acculader 10A is een handige allround 10 Ampère acculader voor het laden van diverse soorten accu's. Tevens is deze acculader om te schakelen naar een 12 Volt voedingsbron, in deze modus geeft de lader 13,6V met een maximum van 5 Ampère output. Ideaal voor het aansluiten van bijvoorbeeld een koelbox. Perfecte acculader voor een semi-tractie accu zoals die veel gebruikt wordt bij elektrisch varen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »