Lodestar RIB

0
Lodestar RIB boten staan bekend om hun goede kwaliteit en luxe uitstraling. De LodeStar fabrieken zijn toonaangevend in de wereld en in hoge mate geautomatiseerd met strenge controle standaarden die een vaste kwaliteit garanderen.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Om zich te kwalificeren wordt elk boot uitgebreid en grondig getest. Dit is uw garantie dat uw boot presteert in overeenstemming met CE normen. Het productieproces en de inrichting van de LodeStar fabrieken zijn volledig ISO 9001:2000 gecertificeerd. De werkomstandigheden voldoen aan de hoogste normen en zijn een voorbeeld voor eerlijke handel. Een belangrijk kenmerk van Lodestar Rubberboten is het gebruik van 7-laags Mehler doek uit Duitsland. Lodestar is zo overtuigd van de kwaliteit van het product dat er 5 jaar garantie op zit.

Er zijn 2 verschillende soorten Lodestar RIBs

RIB Light


De Lodestar RIB Light combineert de lichtheid van een opvouwbare boot met de stijfheid van een RIB met polyester romp. De RIB Light heeft een modern design, brede lichtgewicht tubes en een speciaal ontwikkelde romp die volgens het RTM procedé gefabriceerd is (Resin Transfer Moulding). Dankzij deze eigenschappen is het een uitermate lichte boot met de vaareigenschappen van een RIB, die snel vaart met weinig vermogen. Dit maakt de RIB Light de ideale RIB voor transport in de Davits of op het dek.

RIB Open


De diepe V-vormige romp van de RIB Open zorgt voor weergaloze prestaties. De RIB Open is standaard voorzien van een vlakke loopvloer en afsluitbaar opbergvak in de boeg. Tot en met de 420 kunnen zij op het dak van de meeste auto’s worden vervoerd.