Rubberboot met buitenboordmotor

74
Hieronder vindt u onze rubberboten met buitenboordmotor. Naast losse boten verkopen wij veel complete sets, die helemaal vaarklaar worden opgeleverd.
Lees meer
Sorteer op:

Boot4.nl verkoopt zowel rubberboten met benzinemotor als rubberboten met een elektromotor. En op de sets zit ook nog eens een mooie korting. Zit uw gewenste set van rubberboot met motor er niet bij? Dan maken wij op verzoek graag een aanbieding van boot met motor. Op onze site vind u verschillende sets van diverse merken rubberboten in combinatie met een buitenboordmotor van Yamaha of Mercury. Daarnaast bieden wij deze boten ook vaak met een Minn Kota, Talamex of Torqeedo motor.

Op deze pagina vindt u onze favoriete sets. Onderaan de pagina van een losse rubberboot vindt u echter nog veel meer mogelijkheden (de zogenaamde combideals). Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op, of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Rubberboot met buitenboordmotor of met elektromotor?

Als u een voor rubberboot met benzinemotor kiest weet u zeker dat u langdurig en hard kunt varen. Wel maakt een benzinemotor meer geluid en stinkt deze meer. Ook heeft u te maken benzinekosten en is de motor zwaarder. Met een fluistermotor op een rubberboot zal u minder snel gaan. Wel kunt u fijn en zeer stil varen. Daarbij is een fluistermotor zeer licht en relatief goedkoop. Een andere mooie optie is de elektrische buitenboordmotor. Hiermee heeft u net iets meer power dan een fluistermotor, maar zonder benzine aan boord en dat vervelende geluid.