Rubberboot met elektromotor sets

21
Hier staan onze combinatiesets van rubberboot met elektrische buitenboordmotor. Een rubberboot is door zijn lage gewicht en degelijke vaareigenschappen zeer geschikt voor elektrisch varen. Verder is een rubberboot met fluistermotor volledig onderhoudsvrij
Lees meer
Sorteer op:

Alle sets zijn zorgvuldig samengesteld en klaar om te varen. Zo zit bij de fluistermotor altijd de juiste bijpassende accu, lader en accubak. Ook hebben wij een breed assortiment losse rubberboten en complete elektromotoren. Mocht u een andere set willen, dan kunnen we ook die met korting aanbieden. Bekijk ook vooral alle elektrische buitenboordmotoren en alle losse rubberboten. Wilt u een andere combinatie maken? Vraag dan een offerte aan.

Waarom een rubberboot met fluistermotor?

Als u makkelijk, laagdrempelig en betaalbaar wilt varen is een rubberboot met elektromotor ideaal. Wij leveren sets bestaande uit rubberboot en elektromotor. Dit doen we in diverse segmenten. Van betaalbare fluistermotor sets van Talamex, tot aan high-end elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo. Ons uitgangspunt is “compleet en vaarklaar opgeleverd”. Uiteraard zijn andere combinaties dan de combinaties op onze website mogelijk. Graag adviseren we u in de beste oplossing voor de beste vaarervaring. Talamex fluistermotoren zijn bijvoorbeeld uitstekend voor de beginnende watersporter, de visser en zeiler. Voor de geavanceerde sportvisser leveren we ook hek- en boegmotoren van topmerk Minn Kota, de meest gerenommeerde partij in de fluistermotorwereld. Verder verkopen we ook Torqeedo: de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige elektromotor beschikbaar.

Rubberboten zijn al jaren de populairste boten op de markt, zowel voor startende als meer ervaren watersporters. Er zijn immers weinig boten zo geschikt voor elektrisch varen als de relatief lichte en wendbare rubberboten. Een rubberboot werkt het beste met een kortstaart elektromotor.