4 Family Sloepen

10
De naam zegt het al: een 4 Family Sloep is de ultieme sloep voor het hele gezin. Het zijn bijzonder comfortabele open boten. Dat comfort gaat niet ten koste van de vaareigenschappen én de snelheid.
Lees meer
Sorteer op:

De 4Family sloepen kunnen zowel met een benzinemotor als met een elektrische buitenboordmotor worden uitgerust. Alle sloepen van dit merk worden met stuur en gashendel bediend. Niet iedere motor kan dus worden aangesloten. U heeft dus altijd de "Remote" (R) uitvoering van de motor nodig.

4 Family sloep met benzinemotor

De sloepen kunnen allen maximaal 30 pk aan. Hiermee behaalt de sloep een topsnelheid tussen de 35 en 45 km/u. U kunt uiteraard ook minder vermogen achter de boot hangen. Wij raden een buitenboordmotor vanaf ongeveer 8 á 9.9 pk aan. Alle 4Family modellen vereisen een langstaart buitenboordmotor. Boot4 verkoopt met name de A-merken Yamaha en Mercury.

4 Family sloep met elektrische buitenboordmotor

De 4 Family sloep is goed te combineren met een Torqeedo elektrische buitenboordmotor. Torqeedo is marktleider op dit gebied, en zeker op het gebied van elektrische motoren op afstandsbediening. De Torqeedo Cruise modellen zijn het meest geschikt voor deze sloepen. Alternatief zijn er de ePropulsion Navy elektrische buitenboordmotoren. Motorisch zijn deze motoren van wat mindere kwaliteit dan de Torqeedo. Bovendien zit bij alle motoren een groot deel van de prijs in de accu. En die accu's zijn altijd even duur.

U kunt bij ons terecht voor de volledige afbouw van een 4Family sloep.

Verschil tussen 4Family XL-serie en de Luxe-serie

De 480XL en de 485 deLuxe hebben de zelfde buitenschaal dus de zelfde afmeting. Het verschil zit hem in de binnenschaal. In een XL-sloep kunt je van twee kanten langs de stuurconsole lopen. De Luxe 485 heeft een hoekbank, waardoor men aan een kant van het console langs het stuur kunt lopen. De hoekbank creëert een extra zit voorin de kuip.