Talamex Comfortline 300 rubberboot met airdeck - Complete set met Talamex 58 LBS fluistermotor
Talamex Comfortline 300 rubberboot met airdeck - Complete set met Talamex 58 LBS fluistermotor 1425,-

Talamex Comfortline 300 rubberboot met airdeck - Complete set met Talamex 58 LBS fluistermotor

€1425,- €1.425,00
Niet op voorraad
Informatie

Complete set van rubberboot met elektromotor. Deze Talamex Comfortline is 3 meter lang en heeft een opblaasbodem. Deze vaarset heeft verder een Talamex TM58 fluistermotor. Compleet geleverd met 105ah accu, accubak (met sigaretaansteker uitgang, accu-indicator en ingebouwde zekering), lader en toebehoren. Met de elektromotor kan erg stil, veilig en milieuvriendelijk gevaren worden. In deze set zit alles wat u nodig heeft. U heeft verder niets nodig om te varen.

Talamex comfortline 300 rubberboot met airdeck

Een lichte en snelle vierpersoons rubberboot. Door de opblaasbare bodem biedt de boot een uitstekend zitcomfort. De boot weegt niet veel en is snel opgepompt. Er kan maar liefst een 10pk motor achter worden gehangen. Een mooie boot voor een scherpe prijs die je overal mee naar toe kan nemen.

Talamex TM 58 Fluistermotor

Budget fluistermotor met 58lbs stuwkracht. Prima fluistermotor met stappenschakelaar, 5 versnellingen vooruit, 3 achteruit.

Accu semi-tractie voor elektrische buitenboordmotor

Compacte accu ideaal voor elektrisch varen. In combinatie met een elektrische buitenboordmotor kunt u met deze accu lang varen door continu spanning. Voor elektrische varen is een degelijke accu essentieel. Deze VMF accu is onderhoudsvrij.

Talamex Automatische Acculader 10A 12/24V

10A Acculader van Talamex. Instelbaar 12V of 24V. Allround 10 ampère acculader voor het laden van diverse soorten accu's. Geschikt voor accu's: 12V & 24V loodzuur (WET, MF, AGM en GEL). Onder andere veelgebruikt voor accu's voor elektrische buitenboordmotoren.

Accubak Powered Talamex 60 A

Accubak van Talamex van 60A met spanningsindicatie op bovenkant. Ingebouwde zekeringen. Geschikt voor elektrische buitenboordmotoren van o.a. Talamex. Geschikt voor onze 105 Ah semi-tractie accu.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »