Yam Yam RIB 270TA
Yam RIB 270TA 2245,-

Yam RIB 270TA

€2245,- €2.245,00
Niet op voorraad
Informatie

De Yam RIB 270TA Aluminium RIB is het instapmodel van de aluminium RIBs van Yamaha / YAM. De aluminium RIB boot van 2.70 meter heeft een volledige aluminium hull; romp, spiegel en kiel zijn dus van aluminium. De boot is verder enkelwandig.

Het gewicht van de aluminium RIBs ligt een stuk lager dan de gemiddelde polyester RIB. Hierdoor is de Yam RIB 270TA goed te gebruiken als bijboot. Aangeraden wordt maximaal een 8pk buitenboordmotor te gebruiken met deze boot.

De Yam RIB 270TA blinkt uit in een functioneel en simpel ontwerp dat geheel in dienst staat van de uitstekende vaareigenschappen. De scherp gesneden kiel, grote drijvers (42cm) en het lage gewicht van de aluminium romp garanderen een soepele tocht, ook onder moeilijke omstandigheden.

De grote kwaliteit van het materiaal is te zien aan de specificaties van de boot. Zo is het totale draagvermogen van de boot ruim 425 kg, wat in het algemeen vergelijkbaar is met een veel grotere polyester ribboot. Ondanks de beperkte afmeting van de boot is er zoveel mogelijk binnenruimte gecreëerd. Hierdoor is er alsnog ruim plek voor drie personen. De vloer van de boot beschikt over een anti-slip bovenlaag. Verder is dit model uitgerust met een zitbank in het midden. De YAM RIB 270TA ALU heeft fraai afgeronde cones (uitlopers van de tubes achterop de boot) die de stroomlijning ten goede komen. Er zit een rubberen stootrand rondom de complete boot waardoor u uw ribboot netjes en onbeschadigd houdt.

Deze 270 beschikt over meerdere ogen waaraan de boot kan worden bevestigd en bijvoorbeeld mee in de davits kan worden gehangen. Voor de tubes is gebruik gemaakt van zeer sterk maar fijn meerlaags pvc van 0.9mm, waardoor het gewicht van de boot niet onnodig hoog wordt.

De boot wordt optioneel uitgerust met rvs radarbeugel, elektropomp, audiosysteem, op-maat-gemaakt dekzeil of visaccessoires. Standaard worden meegeleverd een voetpomp, peddels, plaksetje en zelflozer. Op verzoek kunnen alle mogelijke accessoires worden ingebouwd.

Standaard meegeleverd Yam RIB 270TA Aluminium RIB

  • 2 roeispanen en houders
  • Pomp
  • Reparatieset
  • Solide stootrand met handgrepen rondom

Voorwaarden

  • 2 jaar garantie
  • Vaarklaar geleverd
Specificaties
Materiaal hull: Aluminium romp
Lengte (cm): 265
Breedte (cm): 159
Binnenmaat (LxB:
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Aantal luchtkamers: 3
Max. aantal personen: 3-4
Max lading (kg): 425
Max. aantal pk: 7.4kW / 9.9pk
Gewicht (kg): 39,5
Max. gewicht motor (kg):
Pakmaat (L x B x H in cm):
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Yam Yam RIB 270TA
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review