Zodiac Zodiac CLASSIC MK 1 Alu Rubberboot
Zodiac CLASSIC MK 1 Alu Rubberboot 3720,-

Zodiac CLASSIC MK 1 Alu Rubberboot

€3720,- €3.720,00
Niet op voorraad
Informatie

Deze Zodiac CLASSIC MK 1 Alu is wel sneller en heeft een grotere binnenruimte. Met toevoeging van de aluminium vloer wordt de boot nog stabieler en planeert zonder een al te zware motor gemakkelijk en snel over het water.

De Zodiac CLASSIC MK 1 stoelt op ruim zeventig jaar aan kennis en ervaring. De boot is voortdurend aangepast en verbeterd aan de hand van technologische ontwikkelingen. Dat heeft de oerprincipes van de boot niet gewijzigd; veilig, sterk en stabiel. Wel is de binnenruimte toegenomen en de boot is sneller dan zijn voorgangers, terwijl er een niet al te zware motor achter hangt.

De opblaasbare kiel, de aluminium vloer en de grote drijvers zorgen voor een optimaal drijfvermogen en stabiliteit. Dit zorgt voor een zeer hanteerbare boot met heel goede vaareigenschappen.

De boot is gemakkelijk op te bouwen en te demonteren. De Zodiac CLASSIC MK 1 is compact en verpakt in twee tassen eenvoudig te vervoeren op het dak of in de kofferbak van de auto. Hierdoor is een dagje op het water binnen mum van tijd georganiseerd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review