Boten met motor

Hieronder vindt u onze rubberboten en RIBs met buitenboordmotor. Naast losse boten verkopen wij veel complete sets, die helemaal vaarklaar worden opgeleverd.
Lees meer

Boot4.nl verkoopt zowel rubberboten met benzinemotor als rubberboten met een elektromotor. En op de sets zit ook nog eens een mooie korting. Zit uw gewenste set van rubberboot met motor er niet bij? Dan maken wij op verzoek graag een aanbieding van boot met motor. Op onze site vind u verschillende sets van diverse merken rubberboten in combinatie met een buitenboordmotor van Yamaha of Mercury. Daarnaast bieden wij deze boten ook vaak met een Minn Kota, Talamex of Torqeedo motor.

Op deze pagina vindt u onze favoriete sets. Onderaan de pagina van een losse rubberboot vindt u echter nog veel meer mogelijkheden (de zogenaamde combideals). Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op, of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Rubberboot met benzinemotor of met elektromotor?

Als u een voor rubberboot met benzinemotor kiest weet u zeker dat u langdurig en hard kunt varen. Wel maakt een benzinemotor meer geluid en stinkt deze meer. Ook heeft u te maken benzinekosten en is de motor zwaarder. Met een fluistermotor op een rubberboot zal u minder snel gaan. Wel kunt u fijn en zeer stil varen. Daarbij is een fluistermotor zeer licht en relatief goedkoop. Een andere mooie optie is de elektrische buitenboordmotor. Hiermee heeft u net iets meer power dan een fluistermotor, maar zonder benzine aan boord en dat vervelende geluid.

Rubberboot met benzinemotor

Bij de rubberboten hebben we een passende buitenboordmotor uitgezocht. Iedere set bestaat dus uit een boot met een motor die wij bij die boot aanraden. Het betreft altijd een vaarklare set. De boot wordt compleet geleverd en wij leveren de buitenboordmotor altijd vaarklaar af. De set is eventueel wel uit te breiden met enkele accessoires. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een externe benzinetank. Dit zijn echter extra's die niet noodzakelijk zijn. Met iedere set kan dus gewoon gevaren worden

Rubberboot met fluistermotor

Ook voor de set met een fluistermotor geldt dat wij een complete set hebben samengesteld die goed bij elkaar past. De set wordt altijd compleet geleverd met:

- Rubberboot 

- Fluistermotor

- Accu

- Accubak

- Acculader

Voor deze sets geldt dus ook dat ze vaarklaar zijn. Er kan dus direct gevaren worden. Daarnaast sluiten de boot, motor, accu, accubak en lader goed bij elkaar aan.

Rubberboot met elektrische buitenboordmotor.

Een elektrische buitenboordmotor is iets krachtiger dan een fluistermotor. Dit gaat meestal om een set met een Torqeedo Travel. Er zit dan geen lossen accu en acculader bij. Bij de Torqeedo travel zit namelijk alles inbegrepen wat nodig is om te varen. Deze motor heeft een ingebouwde lithium accu en de acculader zit bij de motor inbegrepen. Het gaat hier dus ook om vaarklare sets. De sets met een Torqeedo zijn zeer populair omdat het krachtige elektrische buitenboordmotoren zijn van Duitse kwaliteit.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »