Haswing fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren

1
Haswing is een Chinees merk elektrische buitenboordmotoren, fluistermotoren en boegmotoren. De motoren staan bekend om hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De Osapian en Protruar series worden het meeste verkocht.
Lees meer
Sorteren op:

Hoewel het merk in Nederland minder groot is dan bijvoorbeeld Minn Kota, is het wereldwijd een gerenommeerde en betrouwbare producent van elektrische vaarproducten. Het productaanbod van Haswing elektrische motoren is erg breed. Hiermee bedient Haswing Marine zowel de sportvisser als de recreant. Op Haswing artikelen zit 2 jaar garantie. Er zijn diverse series beschikbaar:

Osapian fluistermotoren

Haswing Osapian is de lijn fluistermotoren van Haswing. De serie bestaat uit fluistermotoren tot 55 lbs. Ideaal om te vissen of als voortstuwing op een bijboot of rubberboot. Alle modellen hebben een stappenschakelaar met 5 standen vooruit en 3 achteruit. De Haswing Osapian motoren zijn vergeleken met de concurrentie bijzonder licht. De Osapian, 30, 40, 55 en 55s zijn 12 volt motoren. Speciaal voor boten met een lage spiegel (bijvoorbeeld rubberboten) is de Osapian 55 S ontwikkeld. Deze heeft een wat kortere schacht (staart). De Osapian modellen zijn zowel los verkrijgbaar als in een complete set met accu, accubak en acculader. Een groot voordeel van de Osapian modellen is dat ze een verstelbare kop hebben. Wij voorzien u graag van advies over de juiste motor. Bekijk onze adviespagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Protruar elektrische buitenboordmotor

De Protruar serie elektrische buitenboordmotoren is een serieuze competitie voor de kleine benzinemotor. Er zijn momenteel vijf uitvoeringen van 600W tot 2.5kW. De protruar 1.0 (600W) werkt op 12 Volt, terwijl de Protruar 2.0, 3.0, 4.0 en 5.0 allemaal op 24 Volt werken. De motoren in deze serie werken allemaal met een traploze snelheidsregelaar. Ook hebben ze allemaal een verstelbare hendel of een verstelbare kop.

Cayman boegmotoren

De Cayman serie, de B55 en B80, bestaat uit boegmotoren die veel gebruikt worden door de sportvisser. Een stap verder gaat de Cayman Pro voor de echte professionele sportvisser.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »