Over ons

 

 

Wat doen we?

Bij Boot4.nl zijn wij gespecialiseerd in elektrisch varen en hebben dan ook een ruim aanbod aan elektrische motoren, hiernaast zijn wij ook dealer van de benzinemotoren van Yamaha. Wat betreft de boten ligt onze focus op de rubberboot en de rib maar hebben ook de kunststof (polyethyleen) boten in ons assortiment.

De geschiedenis van Boot4.nl

Boot4.nl is opgericht door Daan Kik en Thomas Jaques die al ruim tien jaar in de watersportbranche actief waren. Eerst als oprichters van een online klusplatform in de watersport, later als oprichters van een watersportwinkel in Buitenkaag gespecialiseerd in rubberboten en RIB boten. In 2016 verhuisden ze naar een grotere locatie in Woerdense Verlaat. Hier is Boot4 ontstaan met de webshop en een showroom. Begin 2020 hebben zij het stokje overgedragen aan Fort Marina en is Boot4.nl terug naar de Kaag verhuisd namelijk naar Warmond. Thomas en Daan zijn verder gegaan met hun online platform in de transportsector. Mocht u op zoek zijn naar een offerte voor transport schip kijk dan op Transportscanner.

 

De locatie

Met een jachthaven een werkplaats en een prachtige showroom heeft Boot4.nl de ideale locatie gevonden op het terrein bij Fort Marina om u nog beter van dienst te zijn. Het terrein biedt meer dan genoeg parkeerruimte en deze kunt u bereiken door bij het schuifhek op de intercom te drukken. Naast de expertise van het ervaren personeel bestaat ook de mogelijkheid om varend weg te gaan, direct mee te nemen of uw aankoop te laten afleveren. U bent uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom of kunt contact opnemen via onze contactpagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »