Over ons

Boot4.nl is onderdeel van Fort Marina BV, verkoper van watersportartikelen voor de kleine pleziervaart. Vanuit de locatie in Warmond verzenden wij door heel Nederland. Ook kunt u op onze locatie terecht in onze showroom. Hier kunt u terecht voor advies over onze producten bij een van onze productexperts. In de showroom staat een groot gedeelte van de boten, elektrische buitenboordmotoren en toebehoren uitgestald. 

Wie er achter Boot4.nl zitten

Boot4.nl is opgericht door Daan Kik en Thomas Jaques. Al ruim tien jaar in de watersportbranche. Eerst als oprichters van een online klusplatform in de watersport, later als oprichters van een watersportwinkel in Buitenkaag gespecialiseerd in rubberboten en RIB boten. In 2016 verhuisden we naar een grotere locatie in Woerdense Verlaat. In 2017 volgde een tweede webshop, gespecialiseerd in elektrische buitenboordmotoren. In 2019 is het aanbod van de webshops samengevoegd en uitgebreid. Ook zijn de winkel en het magazijn uitgebreid.

op HISWA 2018 met elektrische buitenboordmotoren

Op de HISWA 2018 met de elektrische buitenboordmotoren

Over de locatie

Op een toplocatie midden in de randstad is Boot4 gevestigd. Hier vindt u onze watersportwinkel waar wij open boten, sloepen, rubberboten en RIBs, elektrische buitenboordmotoren en toebehoren verkopen. Daarnaast voeren wij regelmatig reparaties, onderhoud en servicebeurten uit aan rubberboten en motoren.

watersportwinkel in woerdense verlaat

Kom langs op onze locatie of neem contact op via onze contactpagina.