Over ons

Boot4.nl is onderdeel van Fort Marina BV, verkoper van watersportartikelen voor de kleine pleziervaart. Vanuit de locatie in Warmond verzenden wij door heel Nederland. Ook kunt u op onze locatie terecht in onze showroom. Hier kunt u terecht voor advies over onze producten bij een van onze productexperts. In de showroom staat een groot gedeelte van de boten, elektrische buitenboordmotoren en toebehoren uitgestald. 

Wie er achter Boot4.nl zitten

Boot4.nl is opgericht door Daan Kik en Thomas Jaques. Al ruim tien jaar in de watersportbranche. Eerst als oprichters van een online klusplatform in de watersport, later als oprichters van een watersportwinkel in Buitenkaag gespecialiseerd in rubberboten en RIB boten. In 2016 verhuisden ze naar een grotere locatie in Woerdense Verlaat. Hier is Boot4 ontstaan met de webshop en een showroom. In 2020 hebben zij het stokje overgedragen en is Boot4.nl terug naar de Kaag verhuisd namelijk naar Warmond. Thomas en Daan zijn verder gegaan met hun online platform in de transportsector. Mocht u op zoek zijn naar een offerte voor het transport van uw schip kijk dan op Transportscanner.

 

op HISWA 2018 met elektrische buitenboordmotoren

Op de HISWA 2018 met de elektrische buitenboordmotoren

Over de locatie

Met een jachthaven een werkplaats en een prachtige showroom heeft Boot4 de ideale locatie gevonden op het terrein bij Fort Marina om u nog beter van dienst te zijn. Naast de expertise van het ervaren personeel bestaat ook de mogelijkheid om varend weg te gaan, direct mee te nemen of uw aankoop te laten afleveren. 

watersportwinkel in woerdense verlaat

Kom langs in onze showroom of neem contact op via onze contactpagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »