Complete Elektrisch Varen Sets: Elektromotor, Accu, Acculader en meer

39
Complete elektrische vaarsets met motor, accu(pakket), lader, bak en bekabeling. Zowel Fluistermotoren (12v) als Elektrische Buitenboordmotoren (24V).
Lees meer
Sorteren op:
Bestseller

Fluistermotor sets (12V)

Fluistermotoren hebben altijd een externe accu nodig. Dit kan een loodaccu zijn. Loodaccu's zijn relatief goedkoop en hebben een lange levensduur. Het nadeel is het vrij hoge gewicht. Tegenwoordig worden er ook steeds meer elektrisch varen sets met lithium accu's verkocht. Een lithium accu is namelijk 80% lichter dan een loodaccu. Als u heeft gekozen voor een lithium accu is het wel van belang om een fluistermotor van hoge kwaliteit te kiezen. Minn Kota is het nummer één merk fluistermotoren.

Elektrische buitenboordmotor sets (24V)

Naast fluistermotoren om rustig te varen, verkopen wij ook complete elektrische buitenboordmotoren die vaarklaar zijn. De kleinere modellen (2-4 pk) hebben een ingebouwde lithium accu. Een voorbeeld hiervan is de Torqeedo Travel. Nog zwaardere elektrische buitenboordmotoren worden geleverd met een extern accupakket, inclusief lader en alle andere toebehoren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »