Minn Kota Minn Kota Endura Max 45 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Minn Kota Endura Max 45 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader 680,-

Minn Kota Endura Max 45 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader

€680,- €680,00
Niet op voorraad
Informatie

Een complete fluistermotor set met accu en lader. Deze Minn Kota Endura Max 45 staat in de top vijf van meest verkochte fluistermotoren. En niet zonder reden. Door de traploze snelheidsregeling is dit een razend populaire motor bij vissers en recreanten die langere tijd achter elkaar willen varen. Waar traditionele fluistermotoren met een standenschakelaar gevoelig zijn voor oververhitting, heeft deze Endura Max 45 daar geen last van. De motor schakelt heerlijk rustig en is heel precies af te stellen.

Korte gegevens Minn Kota Endura Max 45

Algemeen
Model Endura Max
Stroomverbruik max. 42 A
Voltage 12
Minn Kota kenmerken
Schacht 91 cm
Stuwkracht 45 lbs
Vaargebied zoet water
Snelheidsregeling Traploos

Wat zit er in de complete fluistermotor set?

Naast de fluistermotor zelf ook een 105Ah semi-tractie accu. Dit is de accu die verreweg het meeste wordt verkocht voor elektrisch varen. Een 'normale' auto-accu is niet voldoende voor elektrisch varen. De meegeleverde accu is juist bedoeld om heel lang spanning te kunnen leveren, in plaats van heel kort heel veel spanning. De accu is goed voor ongeveer 400-500 cycli, mits goed verzorgd.

In een open boot moet een accu verplicht afgesloten zijn. Hierom verkopen wij in onze sets altijd een accu met een accubak. En niet zomaar een accubak. De meegeleverde accubak heeft een ingebouwde accumeter én circuit-onderbreker. Hierdoor verkleint u het risico op doorbranden enorm. Verder is de accubak voorzien van twee 12 volt uitgangen om bijvoorbeeld een telefoon aan op te laden.

Die accu moet natuurlijk ook worden opgeladen. Dat doet u gemakkelijk met de meegeleverde slimme acculader. Deze geeft 10A waarmee u de accu in ongeveer 7 uur volledig oplaadt. De acculader schakelt automatisch in de druppelladerstand wanneer deze vol zit. Zo kunt u de accu het beste ook in de winter onderhouden.

In het kort

Een fluistermotor set geschikt voor rubberboten, visboten en kleine grachtenboten. De vaaraccu met 105 Ah capaciteit geeft vele uren vaarplezier. Met de meegeleverde 10A slimme acculader laadt u de accu in ongeveer 7 uur weer vol. De meegeleverde accubak (verplicht in een open boot!) heeft een ingebouwde zekering en twee 12 volt uitgangen waar u bijvoorbeeld een telefoon aan kunt laden. Door de traploze snelheidsregeling en het gebruik van de beste materialen is deze Minn Kota geschikt om urenlang mee achter elkaar te varen. Een unicum onder de fluistermotoren!

Klantvraag gerelateerd aan Endura Max 45

Vraag: Minn Kota voor Alumacraft 370

ik wil een Alumacraft van 3.70x 1.40 kopen om mee te gaan vissen in de polder. De boot weegt 60 kg plus 50 kilo visspullen en ikzelf 80 kilo. Welke motor van Minn Kota plus accu kunt u mij adviseren?

Antwoord:

Voor een dergelijke boot raden we meestal een Minn Kota Endura Max fluistermotor aan. Deze heeft een traploze snelheidsregeling en is een stuk efficiënter dan de standaard Minn Kota Endura C2-serie. Ik zou vervolgens een niet al te zware motor nemen, maar ook niet een al te lichte. De Endura Max 45 lbs is dan een goed keuze. Dit is een van de meest verkochte motoren voor dit doeleinde.

Specificaties
Meegeleverd in het pakket: Minn Kota Endura Max 45 fluistermotor + 105Ah semi-tractie loodzuuraccu + Talamex Smart Acculader 10A + Talamex Powered 60A accubak
Motor type: Minn Kota Endura Max 45 fluistermotor met traploze/digitale snelheidsregeling
Accu type: VMF 105Ah semi-tractie loodzuuraccu
Lader type: Talamex Smart Acculader 10A
Gewicht motor: 9 kg
Gewicht accu: 26,7 kg
Capaciteit accu (Ah): 105
Laadtijd: +/- 7 á 8 uur
Schatting vaarduur (zeer afhankelijk van het vaargedrag, de boot en de omstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend): ca. 2-6 uur
Geschikt voor zout water: Nee
Geschikt voor: Boten tot maximaal 900 kg en 5.5 meter lengte. Recreatie of vissen met kleine boten, rubberboten of zeilboten om de haven uit te varen.
Minn Kota Minn Kota Endura Max 45 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »