Rubberboot reparatie en onderdelen

Rubberboot reparatie? Vind hier alle spullen om uw rubberboot te plakken, te poetsen of te onderhouden. Het grootste aanbod voor de rubberboot en RIB. Ook doen wij zelf kleine rubberboot reparaties. Vraag ons om de mogelijkheden voor rubberboot reparatie,
Lees meer

Van scheuren en gaatjes, lekke ventielen, versleten oppervlakten, kapotte ophangingen, tot gelcoat reparaties van Rib boten. Al dit soort reparaties kunt u ook zelf uitvoeren.

Rubberboot reparatie producten

Wij verkopen hoofdzakelijk lijmsoorten die ook gebruikt worden tijdens de fabricage van uw boot. Ook de reparatie pads zijn van de allerbeste kwaliteit, en worden met uiterste zorgvuldigheid en d.m.v. verschillende processen op uw boot geplaatst.

Daarnaast verkopen wij allerlei kleuren PVC doek, zodat de reparatie niet alleen uw boot herstelt, maar ook nog eens een extra accent kan geven aan de cosmetische vormgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld twee pads plaatsen op symmetrische afstand van elkaar, waarvan de ene voor de reparatie bedoeld is en de andere cosmetisch. Geen wirwar van lelijke plakkers, maar netjes en bedacht gerepareerd waardoor de waarde van uw boot wordt gehandhaafd.

Er worden vaak plakker setjes bij de nieuwe boot geleverd, maar zijn vaak niet voldoende om de boot permanent goed te repareren. Zo zijn temperatuur en luchtvochtigheid van groot belang voor een degelijke reparatie. Dit wordt door de doe-het-zelver vaak vergeten. Kies daarom voor de juiste lijmproducten en het juiste doek. Dan heeft u veel langer plezier van uw rubberboot. Ons best verkochte reparatieproduct is de Zodiac lijm.

Is de rubberboot reparatie het waard?

We zien dat ongeveer de helft van de rubberboten die gerepareerd moeten worden rijp zijn voor de schroot. Verreweg de meeste boten van boven de 15 jaar zijn het niet meer waard om te repareren. Alleen bij A-merken zoals Zodiac heeft u dan nog een kans. Zodra de lijm op diverse plekken op de boot begint los te laten en de boot al wat ouder is is dit vrijwel altijd een teken dat de boot niet meer te redden is. Er is vandaag de dag een groot aantal betaalbare merken op de markt. Deze boten kopen is in veel gevallen goedkoper dan uw oude boot repareren. Ook zijn wij dealer van alle grotere merken zoals Zodiac, Bombard en Lodestar.

Rubberboot reparatie tips en tricks

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »