e-Propulsion Spirit modellen

4
De ePropulsion Spirit modellen zijn met een geïntegreerde accu dus geheel vaarklaar en inclusief lader.
Lees meer
Sorteren op:

5 jaar garantie op de ePropulsion Spirit modellen

Koop nu een ePropulsion Spirit en krijg 5 jaar garantie

Koop voor een beperkte tijd een elektrische buitenboordmotor uit de ePropulsion Spirit-serie en registreer deze op de officiële website om 5 jaar garantie te krijgen zonder extra kosten.

Voorwaarden:

  • Producten van toepassing: Spirit 1.0 Plus & Spirit 1.0 Evo
  • De actie is geldig bij aankoop van een Spirit model tussen: 12 mei 2023 - 31 dec. 2023.
  • De garantie van 5 jaar is alleen geldig nadat u de online productregistratie BINNEN 30 DAGEN vanaf de aankoopdatum hebt voltooid en u een bevestigingsmail hebt ontvangen. De garantie gaat in op uw factuurdatum.
  • ePropulsion garantie geldt voor de eerste koper van een ePropulsion product. Consumenten hebben recht op gratis reparatie of vervanging van defecte onderdelen of andere onderdelen die niet overeenkomen met het koopcontract. Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten onder uw lokale consumentenwetgeving.

ePropulsion Spirit 1.0

De ePropulsion Spirit modellen komen met geïntegreerde accu en behoren tot de lichtste elektrische buitenboordmotoren in hun klasse. Deze motor is een concurrent van de Torqeedo Travel en lijkt er qua vormgeving ook veel op. De ePropulsion Spirit serie bestaat momenteel uit 3 modellen: Spirit 1.0 Plus en de Spirit 1.0 EVO zowel met stuurhendel als afstandsbediening te gebruiken.  Deze motoren zijn vergelijkbaar met een 3 pk benzinemotor in snelheid en 4 pk aan stuwkracht. Er kan afhankelijk van het vaargedrag ongeveer een middag op gevaren worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »