Yamaha buitenboordmotoren geselecteerd op aantal PK

17
Bent u op zoek naar een betrouwbare motor met optimaal gebruikscomfort? De buitenbootmotoren van Yamaha staan al jaren bekend om hun hoge kwaliteit, innovatieve technieken en lange levensduur.
Lees meer
Sorteren op:

U kunt de draagbare Yamaha motoren op drie kanten neerleggen en deze is voorzien van een automatische decompressie waardoor deze makkelijker te starten is. Bij Boot4.nl vindt u het gehele assortiment 4-takt benzinemotoren van het beroemde Japanse bedrijf. Van kleine, draagbare motoren tot 30 pk motoren met een indrukwekkend vermogen, u vindt ze bij ons allemaal! Bestel uw buitenboordmotor nu online in onze webshop of breng een bezoekje aan onze showroom in Warmond in de buurt van Leiden! Tevens zijn de onderdelen van Yamaha eenvoudig te vinden per motor op www.yamahaonderdelen.nl

Een Yamaha motor kopen: waar moet ik op letten?

In de collectie 4-takt Yamaha buitenboordmotoren vindt u motoren voor zowel kleine als grote boten. Om te weten welke buitenboordmotor geschikt is voor uw boot, dient u te kijken naar het vermogen, de schachtlengte en het soort besturing van de motor.

Het vermogen van de motor

De lichtste Yamaha motor heeft een vermogen van 2,5 pk en is geschikt voor de kleinere boten. Heeft u een grotere of zware boot of wilt u simpelweg sneller varen dan heeft u meer vermogen nodig. Let wel op dat u vanaf 20 km/h registratieplicht heeft en in het bezit moet zijn van een vaarbewijs. Tevens mogen kinderen pas vanaf 12 jaar met een motorboot varen met een maximum van 13km/h. Vanaf 16 jaar is het toegestaan om 20 km/h te varen. U vindt in ons aanbod Yamaha buitenboordmotoren tot 30 pk maar uiteraard kunnen wij ook de zwaardere motoren leveren.

De schachtlengte van de motor; kort- of langstaart?

Iets anders waarop u dient te letten als u een nieuwe buitenboordmotor wilt kopen, is de schachtlengte, hierin zijn er twee opties een kortstaart of een langstaart.

Welke schatlengte u nodig heeft, hangt af van de spiegelhoogte van uw boot. In de specificaties van uw boot wordt altijd aangegeven of het een kort- of langstaart motor nodig heeft, u heeft hier dus zelf geen keuze in. Wilt u een bestaande motor vervangen kunt u ook het typeplaatje bekijken want hier zal een S van short of een L van long in verwerkt staan.

Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de spiegelhoogte of kunt u ander advies gebruiken bij het kiezen van de juiste Yamaha buitenboordmotor? Onze ervaren werknemers staan altijd voor u klaar met eerlijk en deskundig advies! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

De voordelen van een 4-takt Yamaha buitenboordmotor

De motoren van Yamaha worden gezien als misschien wel dé meest betrouwbare buitenboordmotoren. Yamaha buitenboordmotoren staan bekend om hun innovatieve techniek en optimale gebruiksgemak. Ze zijn zuinig in gebruik en hebben desondanks een indrukwekkende stuwkracht. De draagbare Yamaha buitenboordmotoren kunnen op drie kanten liggen om te vervoeren en vanaf 8 pk zit er een zoetwaterspoelsysteem op. Tevens is de Yamaha 6 pk 2 cilinder weer terug van weggeweest en zelfs met afstandbediening leverbaar. Vanaf 20 pk zijn de Yamaha motoren niet meer met een carburateur maar met injectie en vanaf 25 pk heeft u op de stuurknupppel een variabel toerentalregeling.

U vindt al onze motoren en hun specificaties in onze webshop. Wilt u ze liever eens van dichtbij komen bekijken en u gelijk laten voorzien van deskundig advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Warmond!

Contact

Heeft u vragen over één van onze motoren, advies nodig bij de aanschaf van de juiste buitenboordmotor voor uw boot of opmerkingen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken per e-mail op [email protected] of bellen op 0172-255333.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »