Yamaha Yamaha 25 PK 4-takt afstandsbediening
Yamaha 25 PK 4-takt afstandsbediening 4525,- €5.105,00

Yamaha 25 PK 4-takt afstandsbediening

€5.105,00 €4525,- €4.525,00
Niet op voorraad
Informatie

De Yamaha 25 pk 4-takt buitenboordmotor beschikt over de nieuwste geavanceerde technologie van Yamaha en is nu nog compacter. 

Deze uitvoering van de Yamaha 25 pk is elektrisch gestart en klaar om op het stuursysteem van uw boot te worden aangesloten. 
Dit model is leverbaar in kort- en langstaart uitvoering met of zonder powertrim.
De motor wordt standaard kaal geleverd, u heeft een aantal producten nog nodig voor u kunt varen, deze items kunt u direct mee bestellen als dat nodig is; propeller, een afstandsbediening en eventueel een toerenteller en of snelheidsmeter. Als laatste heeft u een accu en de juiste lengte bedieningskabels voor het gas geven en schakelen van de motor nodig. Indien u dit nog nodig heeft kunnen we u daar zeker bij helpen.

De nieuwe Yamaha F25

De Yamaha F25 is de afgelopen jaren een van Yamaha's meest succesvolle buitenboordmotoren geweest. Hij heeft de harten gestolen van trouwe watersporters over de hele wereld met zijn betrouwbaarheid, zuinigheid en ongelooflijke gebruiksgemak. De prestaties zijn niet alleen soepel en indrukwekkend, maar deze buitenboordmotor heeft ook een aantal doordachte functies die het leven op en naast het water plezieriger en relaxter maken. 

Onderhoud in een handomdraai

Het onderhoud is ook eenvoudig. Via een gemakkelijk toegankelijke slangaansluiting aan de onderkant van de motorkap kunt u eenvoudig zout en vuil uit het koelkanaal spoelen zonder de motor te starten. Dit is een snelle en eenvoudige manier om corrosie tegen te gaan en de levensduur en restwaarde van uw buitenboordmotor te vergroten.

Onbegrensde mogelijkheden

Het acculoze elektronische brandstofinjectiesysteem (EFI) zorgt voor gemakkelijk starten, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Voor het elektronisch inspuiten van de brandstof was vroeger een accu nodig maar nu alleen nog als u een elektrisch gestart model kiest. U kunt nu kiezen uit de opties elektrisch, handmatig of elektrisch/handmatig starten. U zult ook een veel soepelere vaarbeleving hebben dankzij de nieuwe motorophanging. Er is ook een model met Powertrim beschikbaar. Dit is een van de vele kenmerkende opties die beschikbaar zijn op deze dynamische Yamaha F25. De praktische elektrisch startende modellen zijn ook volledig compatibel met Yamaha's geavanceerde digitale netwerksysteem. Dit systeem heeft duidelijke en stijlvolle meters die de gebruiker uitgebreide informatie geven over motor- en prestatiegegevens en een preciezer en relaxter gevoel van controle verschaffen.Een multifunctionele stuurhendel is een andere aantrekkelijke optie. Deze heeft een schakelhendel aan de voorzijde die goed binnen handbereik ligt en een grote, sterke draaigasgreep/stuurhendel voor comfortabel sturen en manoeuvreren. Het integrale VTS-systeem (variabele sleeptoerentalregeling) zorgt niet alleen voor een lager stationair toerental, maar geeft u ook de mogelijkheid het sleeptoerental in stappen van 50 tpm te regelen dit werkt via de digitale netwerkmeters of multifunctionele stuurhendel. Ideaal voor tijdens het vissen. Deze handige nieuwe functie is standaard voor modellen met stuurhendel en optioneel verkrijgbaar voor F25-modellen met afstandsbediening.

Onze nieuwste motorkap uit één stuk met stijlvolle graphics en slim ontworpen waterafvoerkanaal van de luchtinlaat maakt de nieuwste generatie F25 helemaal af. Hij voelt en oogt ontzettend robuust en dat is een van die dingen die Yamaha-eigenaren opvalt en aanspreekt.

 • 25% lichter - unieke vermogen-gewichtsverhouding
 • Uit één stuk gefabriceerde nieuwe, robuuste en compacte motorkap
 • Nieuw acculoos EFI systeem voor gemakkelijk starten
 • Opties voor handmatig, elektrisch of handmatig/elektrisch starten
 • VTS, lager dan normaal stationair toerental (optie op r/c)
 • Compatibel met digitale toerenteller van Yamaha
 • Variabele sleeptoerentalregeling (VTS), optioneel op r/c
 • Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik
 • Exclusief Y-COP antidiefstalsysteem (optioneel)
 • Optionele multifunctionele stuurhendel
 • Unieke en zuinige vermogen-gewichtsverhouding
 • Krachtige dynamo voor extra startvermogen

Specificaties
Gewicht (kg): F25GES: 56.0kg, F25GEL: 58.0kg, F25GETS: 62.0kg, F25GETL: 64.0kg
Aanbevolen spiegelhoogte U = Ultra lang / X = Extra lang / L = lang / S = kort: S424 mm L:551mm
Motortype: 4-takt
Cilinderinhoud: 432cm³
Max. vermogen aan propelleras in middenbereik: 18.4 kW / 6,000 tpm
Max. toerental bij volgas: 5,000 - 6,000 tpm
Smeersysteem: Wet sump
Fuel Induction System: Elektrische brandstofinjectie
Ontstekingsysteem: CDI
Startsysteem: Electric (E, ET) with Prime Start™
Overbrengingsverhouding: 2.08 (27:13)
Inhoud brandstoftank: Externe brandstoftank, 25liter
Besturing: Afstandsbediening
Trim- en tiltsysteem: Power Trim & Tilt (ET), Handbediende Tilt (MH, E + WH)
Dynamo / vermogen: 12V -16A
Yamaha Yamaha 25 PK 4-takt afstandsbediening
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »