Verzenden & retourneren

Boot4.nl is een webwinkel en échte botenwinkel. Wij leveren onze producten door heel Europa. U wilt vanzelfsprekend graag weten dat uw bestelling veilig en wel op bestemming komt, én dat dit niet onnodig lang duurt. U kunt uw bestelling ophalen op onze locatie midden in de randstad. De meeste artikelen verzenden wij door heel Europa.

Verzendkosten Nederland

Boot4.nl rekent geen verzendkosten op orders met een waarde vanaf €50,- binnen Nederland. Dit omvat zowel kleine artikelen als complete elektromotorsets (incl. accu). Op objecten met een afwijkende afmeting (bijvoorbeeld complete boten) kunnen de verzendkosten hoger zijn. U ziet de verzendkosten tijdens de checkout voordat u afrekent op de website. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Verzendkosten Internationaal

Als u een product van Boot4.nl bezorgd wilt hebben buiten Nederland, hanteren wij voor kleinere artikelen de tarieven van onze bezorgdiensten (o.a. DHL en PostNL). Bij boten, elektromotoren en complete sets met accu rekenen wij internationaal een variabel tarief. U ziet deze tarieven in onze webshop voordat u het product afrekent.

Levertijden

Wij doen er alles aan om uw product zo spoedig mogelijk op uw locatie te krijgen. De levertijd staat meestal bij de order vermeldt. Gemiddeld kunt u een zending die op voorraad is binnen 24-48 uur verwachten. Wij houden u op de hoogte van de bezorging met een track & trace.

Afhalen in de randstad

Wilt u liever niet op uw pakket wachten? U kunt ook vrijwel alles bij ons afhalen. We houden ruime voorraad. Wel raden we aan om van tevoren even te bellen om zeker te weten dat we uw product hebben liggen. Ga naar onze contactpagina voor openingstijden en meer informatie.

Ruilen

Als u een product wilt ruilen is dit in veel gevallen mogelijk. Neem contact met ons op en we ruilen uw product om. Wel is het mogelijk dat transportkosten of vermindering van de waarde van het product (mits van toepassing) in rekening gebracht worden.

Retourneren Pakketpost en Retourportal

Als u na het aanschaffen van uw kleinere producten die met pakketpost verzonden kunnen worden het product graag wilt retourneren dan kunt u het retour aanmelden in het retour-portal. Klik hier om naar het retourportal te gaan.

Boot4.nl / Jaques en Kik Watersport BV

Amstelkade 4J

3652MD Woerdense Verlaat

o.v.v. ordernummer

Retourneren accu's en extra grote/zware producten

Als u grotere zendingen (boten, sets en accu’s) wilt retourneren dan kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via de mail of telefoon. De transportkosten voor retour worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. De transportkosten van het bestellen worden wel geretourneerd.

Staat van de goederen

Het is uw verantwoordelijkheid om zorgvuldig met het product en het verzenden om te gaan. Alle producten moeten bij binnenkomst door ons gecontroleerd worden voor we uw geld terug kunnen storten. Eventuele schade of waardevermindering kan in rekening gebracht worden.