ePropulsion

10
ePropulsion is een van de grootste producenten elektrische buitenboordmotoren. De ePropulsion Spirit modellen komen met geïntegreerde accu.
Lees meer
Sorteren op:

Op zoek naar onderdelen en accessoires klik op de link hieronder:

ePropulsion onderdelen en accessoires | Boot4.nl

 

De belangrijkste ePropulsion series zijn de Spirit en de Navy serie. Momenteel zijn er diverse modellen vergelijkbaar met buitenboordmotoren van 3 tot 9.9 pk. ePropulsion levert ook zelf de lithium accu's voor de motoren.

ePropulsion Spirit 1.0

De ePropulsion Spirit modellen komen met geïntegreerde accu en behoren tot de lichtste elektrische buitenboordmotoren in hun klasse. Deze motor is een concurrent van de Torqeedo Travel en lijkt er qua vormgeving ook veel op. De ePropulsion Spirit serie bestaat momenteel uit 3 modellen: Spirit 1.0 Plus en de Spirit 1.0 EVO zowel met stuurhendel als afstandsbediening te gebruiken.  Deze motoren zijn vergelijkbaar met een 3 pk benzinemotor in snelheid en 4 pk aan stuwkracht. Er kan afhankelijk van het vaargedrag ongeveer een middag op gevaren worden.

ePropulsion Navy 3.0 en 6.0

ePropulsion Navy elektrische buitenboordmotoren zijn beschikbaar in een 3kW en een 6kW variant. De 3.0 is vergelijkbaar met een 6 pk benzinemotor. De 6.0 met een 9.9 pk benzinemotor. Het design is strak en de behuizing solide. Toch is het gewicht redelijk beperkt gebleven. Beide ePropulsion Navy modellen zijn beschikbaar met afstandsbediening of helmstokbediening. Ook is er voor alle modellen een langstaart en een kortstaart beschikbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »