Highfield

23
Zoekt u een hoge kwaliteit boot? Bekijk dan ons grote aanbod aan Highfield boten. Dit merk bouwt al jaren professionele boten van topkwaliteit. De boten van Highfield worden altijd gebouwd met comfort, afwerking en kwaliteit als belangrijkste pijlers.
Lees meer
Sorteren op:

Hoge kwaliteit boten

Highfield staat voor kwaliteit. Jarenlang al worden de professionele boten van Highfield over de hele wereld ingezet voor de kustbewaking. Nu kan ook jij van deze kwalitatieve boten genieten. Elke boot die ze maken wordt tijdens het productieproces nauwlettend in de gaten gehouden en gecontroleerd op mogelijke afwijkingen. De boten worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen met een lange levensduur. U kunt er dus van op aan dat u ontzettend lang plezier houdt van uw nieuwe boot.

Highfield boten worden milieubewust geproduceerd

In het gehele productieproces van de Highfield boten wordt er op een bewuste en zuinige manier omgegaan met energie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het verantwoord verwerken van de afvalstoffen. Highfield produceert zijn boten zo milieuvriendelijk mogelijk. Het gebruikte aluminium is volledig recyclebaar en de gebruikte poedercoating zorgt ervoor dat er geen vervuilende verf gebruikt hoeft te worden.

Bekijk ons grote assortiment

Bij Boot4.nl hebben we een groot aanbod aan Highfield boten. In onze webshop ziet u dat wij de Highfield Classic ribs, Highfield Ultralite ribs maar ook als enige in de Benelux de Highfield Roll ups aanbieden. Uiteraard hebben wij in de showroom diverse Highfield modellen staan indien u deze wilt bezichtigen. Bent u op zoek naar een groter model of de Sport modellen die u niet in onze webshop kunt vinden? Neem dan even contact met ons op! Als officiële dealer kunnen we uiteraard elke Highfield leveren.

Bestel een Highfield boot bij Boot4.nl

Ziet u in onze webshop de boot van uw dromen? Dan kunt u deze gemakkelijk bij ons bestellen. Wij zorgen dat de boot zo snel mogelijk persoonlijk bij u bezorgd wordt. Heeft u toch liever een boot van een ander merk zoals bijvoorbeeld Zodiac? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen rubberboten van alle topmerken. Heeft u vragen over een van onze producten of zou u graag wat advies willen hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag met uw vragen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Ook zijn wij per mail te bereiken op [email protected]. Spreekt u ons liever telefonisch? Bel ons dan op 0172-255333. We horen graag van u!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »