Torqeedo elektrische buitenboordmotoren

14
Torqeedo heeft met de Travel en de Cruise modellen een volledig aanbod om te kiezen voor elektrisch varen. De Travel modellen zijn uitgerust met een afneembare lithium accu en de Cruise modellen vaar je met losse accu’s.
Lees meer
Sorteren op:

Torqeedo is het bekendste elektrische buitenboordmotor merk op de markt. Het bedrijf, opgericht in 2005 in Starnberg, ontwikkelt en produceert elektrische en hybride aandrijvingen van 1 tot 160 pk (0,5 tot 100 kW). Dankzij de zeer efficiënte elektromotoren en de communicatie tussen de accu en de motor kun je in het display van de gashendel aflezen hoelang je nog kunt varen op de huidige accucapaciteit en het gevraagde vermogen.
Hierdoor ben je met de Torqeedo motoren verzekerd van een zorgeloze vaartocht.

Torqeedo motoren kenmerken zich door hun hoge efficiëntie en superieure kwaliteit. Als een van de weinige merken zijn ze een serieuze concurrent voor (zwaardere) verbrandingsmotoren. Hierdoor wordt deze motor vaak gekozen, als alternatief voor een benzinemotor.

De Ultralight serie is een lichte elektromotor speciaal ontwikkeld voor Kayaks. De Travel serie (2 - 4pk) is een elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde lithium accu: ideaal voor bijboten en kleine bootjes. De Cruise serie (5 - 25pk) is het alternatief voor zwaardere benzinemotoren. Deze motor is ideaal voor de aandrijving van bijvoorbeeld uw sloep. De Deep Blue motoren (40 - 160pk) zijn de meeste krachtige elektrische motoren die in de watersport verkrijgbaar zijn.

Torqeedo brochure 2021 (Engels)

Torqeedo prijslijst 2021

Travel

De meest populaire motoren zijn de Travel 603 en 1103. Deze zijn allen geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. De lichtgewicht lithium accu is geïntegreerd in de motor en verwisselbaar met een reserve accu. 

Torqeedo Travel brochure 2021

Torqeedo Travel onderdelen en accessiores

Cruise

Als echt alternatief voor de krachtigere buitenboordmotor is er de Torqueedo Cruise. De Cruise 3.0, 6.0 en 12.0 buitenboordmotoren vervangen qua stuwkracht motoren tot respectievelijk 6, 10 en 25 PK. Alle motoren zijn te leveren ook met afstandsbediening, de Cruise 3.0 en 6.0 ook met knuppel. Alle Cruise motoren range kunnen worden gecombineerd met een 24 volt (voor de Cruise 3.0) of 48 Volt accupakket (voor de Cruise 6.0 en 12.0) in de boot. Daarvoor kunnen loodaccu’s worden gebruikt, of de veel lichtere en waterdichte Torqeedo Power 26-3500 of 48 -5000 lithium accu’s.

Torqeedo Cruise brochure 2021

Torqeedo Cruise Pods brochure 2021

Torqeedo Cruise accupakketten brochure

Torqeedo Cruise onderdelen en accessiores

Deep Blue

Het echte grote werk: motoren van 40, 80 en zelfs 160 PK. Deze zijn leverbaar als outboard, inboard of als saildrive. De motoren worden geleverd als een compleet, plug & play systeem. Daarin zitten de lithium accu’s, een boordcomputer met touchscreen display, de gashendel en complete bekabeling bij in.(informeer naar de mogelijkheden)

Ultralight Kayak motor

De Ultralight 403 is ideale elektromotor speciaal gemaakt voor kayaks, kano's en zeer kleine en lichte boten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar.

Torqeedo Ultralight onderdelen en accessoires

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »