Yam rubberboot

7
Yam rubberboten zijn de rubberboten van buitenboordmotorenmerk Yamaha. Yam is al jaren een van de grootste rubberbootmerken van de Benelux.
Lees meer
Sorteren op:

Op deze pagina vindt u alle Yam rubberboten. Yam is het eigen merk van het nummer één buitenboordmotorenmerk: Yamaha. Kwaliteit, expertise en ervaring staan dus vast. Yam levert zeer robuuste rubberboten die wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding een serieuze concurrent zijn van Talamex en Lodestar. Topkwaliteit maar wat scherper geprijsd dan merken als Zodiac. Er is een geschikte Yam rubberboot voor iedere watersporter. Deze rubberboten wordt gekocht door grofweg 3 groepen klanten:

1. De Yam rubberboot als recreatieboot

Een Yam rubberboot is een boot geschikt voor het hele gezin. De boot is namelijk stevig en duurzaam. Als u met het hele gezin in de boot wilt varen moet de boot tegen een stootje kunnen en een lange levensduur hebben. Ook met een volle boot is de rubberboot stabiel en zijn de vaareigenschappen goed. De Yam is mobiel. Ook grotere modellen Yam rubberboten kunnen leeggelopen gemakkelijk achterin de auto. Ideaal dus om mee op vakantie te nemen.

2. De Yam als bijboot

Een Yam rubberboot als bijboot: Een groot aantal van de kajuitboten vanaf 6/7 meter heeft een rubberboot of rib als bijboot. De rubberboot kan gemakkelijk achter de boot worden gehangen. 's Winters laat men de rubberboot leeglopen. Een Yam RIB als volwaardige boot: De wat ervarener watersporter koopt een RIB. Een RIB wordt vaak gekocht voor de snelheid. Een RIB kan zeer luxe zijn met een zonnedek, bergingsruimte, console etc. Met een RIB kunnen volwaardige tochten worden gemaakt, zelfs op zee.

3. De Yam als luxe boot

Onze Yam RIBs zijn van de hoogste kwaliteit en bieden de eigenaar uitstekende vaareigenschappen, veel comfort en snelheid. Wilt u het meeste uit uw vaarbeleving halen, ga dan voor een Yam RIB. Van hoge snelheden op de plassen tot lange toertochten, een Yam RIB zal u niet teleurstellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »