Fluistermotor met stuwkracht van 51 tot 70 LBS

35
De krachtigste fluistermotoren op 12 volt zijn deze motoren van 51 tot 70 lbs stuwkracht. Dit zijn allen fluistermotoren die maar één accu nodig hebben om te varen. Voor een langere vaarduur kunt u een extra accu koppelen.
Lees meer
Sorteren op:
Aanbieding

Voor de wat zwaardere kleine boten is een stuwkracht vanaf 50 tot 55 lbs aan te raden. Een hogere stuwkracht en vermogen leidt in het algemeen wel tot hoger verbruik. Houdt er dus rekening mee dat uw vaartijd korter wordt met meer vermogen.

Traploos geschakeld of standenschakelaar

Een van de belangrijkste afwegingen bij de aanschaf van een fluistermotor is de versnellingsbak. Met een traploze 'automatische' versnelling geeft u geleidelijk gas. Hierdoor kan op iedere mogelijke stand worden gevaren. De standaard standenschakelaar is beperkt tot maar 5 versnellingen vooruit en (meestal) 3 versnellingen achteruit. Het grote voordeel van een traploze motor is dat deze veel efficiënter werkt waardoor de vaartijd bij normaal gebruik veel langer is.

Complete sets met accu en toebehoren

Boot4.nl onderscheidt zich door het ruime aanbod elektrische motoren van alle grote merken. Daarnaast verkopen wij niet alleen losse motoren. Dan moet u immers zelf nog een accu, acculader en andere toebehoren los aanschaffen. Precies daarom leveren wij het complete pakket, zodat u klaar bent om te varen wanneer u dat wilt.

Hoeveel LBS heb ik nodig?

Dat hangt er helemaal vanaf hoe u de motor gebruikt, op welke boot en wat de water- en weersomstandigheden zijn. Bereken de benodigde hoeveelheid stuwkracht op onze adviespagina

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »