LodeStar rubberboot

18
Lodestar rubberboten bewijzen al decennia hun kwaliteit. Een Lodestar rubberboot heeft namelijk een gevestigde reputatie voor design en kwaliteit. Hierin worden ze alleen door een aantal andere merken zoals Zodiac geëvenaard.
Lees meer
Sorteren op:

Er is bij Lodestar een uitstekende samenspraak tussen fabriek en bootgebruiker. Hierdoor heeft LodeStar een unieke balans gevonden tussen de behoefte van de klant en een aantrekkelijke prijs. Klantgericht denken is de sleutel van het succes en de groei van LodeStar. De LodeStar fabrieken zijn toonaangevend in de wereld van rubberboten. Het productieproces is in hoge mate geautomatiseerd met strenge controle. Daarom kan Lodestar een vaste kwaliteit garanderen. Om zich te kwalificeren wordt elk boot uitgebreid en grondig getest. Hiermee heeft u garantie dat uw boot presteert in overeenstemming met CE-normen. Het productieproces en de inrichting van de LodeStar fabrieken zijn volledig ISO 9001:2000 gecertificeerd. De werkomstandigheden voldoen namelijk aan de hoogste normen en zijn een voorbeeld voor eerlijke handel. Een belangrijk kenmerk van Lodestar Rubberboten is het gebruik van 7-laags Mehler doek uit Duitsland. Lodestar is zo overtuigd van de kwaliteit van het product dat er 5 jaar garantie op zit. Er zijn diverse lijnen Lodestar Rubberboten.

Ultra Light drop-stitch

LodeStar Ultra Light opblaasboten zijn uitgerust met een hogedruk AIRDECK en opblaasbare kiel. Dit heeft als resultaat een uitzonderlijke lichte boot. Ultra Light opblaasboten zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor compacte opslag en gemakkelijk transport. Het is daarom de ideale bijboot die makkelijk in een bakskist of kofferbak van een auto past. Ondanks deze uitzonderlijke voordelen heeft een Ultra Light superieure vaareigenschappen. Dit is dankzij de V-vormige romp en de grote diameter van de drijvers.

NSA Rubberboten

De LodeStar NSA opblaasboten met een hoge druk AIRDECK en opblaasbare kiel zijn laag in gewicht. Hiernaast hebben ze de ideale pakmaten. De hoogwaardige afwerking en unieke vaareigenschappen zijn ongeëvenaard.

NS Rubberboten

De LodeStar NS opblaasboten zijn tijdloze klassiekers. De geheel onderhoudsvrije kunststof vloerplaten zijn zeer stabiel. Desondanks zijn ze erg licht van gewicht. De LodeStar NS is de ideale boot voor op dek of aan de Davits.

Tri-MAX 3d-V

LodeStar TriMAX met een 3D-V airbodem is een super presterende topper. De trimaranachtige romp met Speed Tubes zorgen voor hydrodynamische lift die hoge snelheden mogelijk maakt. De speciale V-vormige profielen op de zijkant van de Speed Tubes snijden door het water en geven extra grip. De zitbanken zijn gemaakt van Polyester. Dit materiaal is namelijk beter bestand tegen de klappen die het maakt op ruig water.

Tri-MAX ALU

LodeStar TriMAX ALU boten zijn alleskunners. Dankzij de stevige vloerconstructie in combinatie met de Speed Tubes planeert de TriMAX ALU zeer snel. en kent een uitmuntende stabiliteit. De perfecte grip op het water maakt alle TriMAX modellen uitstekend geschikt om achter te waterskiën of wake boarden. De zitbanken zijn gemaakt uit Polyester, dit materiaal is beter bestand tegen de klappen die het maakt op ruig water.

Lodestar Rubberboten Unieke Eigenschappen

Lodestar rubberboot overzicht

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »