Lodestar Lodestar Ultra Light 195 Rubberboot met airdeck
Lodestar Ultra Light 195 Rubberboot met airdeck 1135,-

Lodestar Ultra Light 195 Rubberboot met airdeck

€1135,- €1.135,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De LodeStar Ultra Light 195 rubberboot is onderdeel van de Ultra Light series van Lodestar rubberboten. Dit is een zeer kleine en lichte rubberboot. Er kan met een 4pk buitenboordmotor achter worden gevaren maar wij raden een elektrische buitenboordmotor aan bij deze boot. Er kunnen maximaal 2 volwassenen in de boot, maar eigenlijk is het een éénpersoons-bootje. Door de ergonomisch gevormde bodem is de boot ook met een kleine buitenboordmotor gemakkelijk vooruit te krijgen en zelfs in plane. Lodestar bewijst met deze Ultra Light 195 dat varen met een kwaliteitsboot laagdrempelig en betaalbaar kan.

De Ultra Light serie van Lodestar

Dit zijn opblaasboten uitgerust met een hogedruk AIRDECK en opblaasbare kiel met als resultaat een uitzonderlijke lichte boot. Ultra Light opblaasboten zijn speciaal ontwikkeld voor compacte opslag en gemakkelijk transport. Het is de ideale bijboot die makkelijk in een bakskist of kofferbak van een auto past. Ondanks deze uitzonderlijke voordelen heeft een Ultra Light superieure vaareigenschappen dankzij de V-vormige romp en de grote diameter van de drijvers.

Extra grote drijvers

De Lodestar Ultra Light boten hebben extreem veel drijfvermogen voor haar beperkte afmetingen. Het lage gewicht maakt van deze Lodestar rubberboot een uitstekende bijboot. De kleurencombinatie is professioneel en door het gebruikte materiaal blijft de boot lang mooi. De Lodestar Ultra Light rubberboot heeft zoals het een Lodestar betaamt extra grote drijvers (tubes) waardoor de boot ook erg prettig vaart en veel comfort geeft.

Lodestar luchtvloer

Lodestar introduceert op haar Ultra Lights de nieuwe Y-BEAM™ luchtvloer. De nieuwe Y-BEAM™ bodem is een speciale vaste luchtvloer met geïntegreerde kielbalk. Deze speciale opblaasvloer heeft een diepe V-vorm welke zorgt voor betere vaareigenschappen tijdens het roeien en motoren, creëert meer drijfvermogen en stabiliteit en maakt de boot sneller en veiliger. Bovendien is de Y-BEAM™ vloer zeer licht in gewicht, gemakkelijk op te blazen en door de geïntegreerde kielbalk eenvoudig te installeren. De Ultra Lights zijn uitgevoerd met extra stevige eindcones.

De overdruk wordt gereguleerd door een overdrukventiel. Dit zie je weinig op kleine rubberboten in deze klasse. Lodestar onderscheidt zich van goedkopere merken door dergelijke eigenschappen.

Doek, Garantie & Overig

Dit topproduct is één van de stevigste op de markt. Deze Lodestar Ultra Light rubberboot wordt geleverd met 5 jaar garantie. Lodestar heeft de naam en reputatie in de afgelopen decennia meer dan waar gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van ultra-dik 7-laags Mehler doek van Duitse kwaliteit. Het gewicht is zo beperkt mogelijk gehouden. Deze Lodestar wordt veel gekocht als bijboot bij een grotere boot, maar ook als leuke boot om mee te nemen op vakantie. Leeggelopen is de boot een klein pakketje wat gemakkelijk meegaat in een kleinere auto.

Specificaties
Vloer: Airdeck
Gewicht (kg): 21
Lengte (cm): 195
Breedte (cm): 143
⌀ Diameter Tubes (cm): 41
Max. lading (kg): 372
Max. aantal personen: 2
Max. aantal pk: 4
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: Lichtgrijs + Blauw
Binnenmaat (LxB in cm): 125 x 63
Pakmaat (cm): 95 x 65 x 26
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Lodestar Lodestar Ultra Light 195 Rubberboot met airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »