Minn Kota Endura Max modellen (traploze regeling)

6
Zoekt u een krachtige, geruisloze buitenboordmotor met traploze snelheidsregeling? En heeft u deze het liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs? Bekijk dan ons assortiment Minn Kota Endura Max fluistermotoren voor zoet en zout water!
Lees meer
Sorteren op:

Deze bootmotoren maken gebruik van de Digital Maximizer techniek die bij iedere snelheid precies het juiste vermogen levert waardoor er tot wel 5 keer meer vaartijd gegenereerd wordt. Wilt u ook kunnen genieten van lange, comfortabele vaartochten? Bestel uw buitenboordmotor dan nu online in onze webshop of bezoek onze showroom in Warmond!

Buitenboordmotoren voor zoet en zout water

De motoren uit de Endura Max serie zijn geschikt voor middelgrote boten, zoals visboten en rubberboten. Welk model voor u de juiste keuze is, hangt af van het type boot dat u heeft en op welk water u wilt varen. 

De standaard Minn Kota Endura Max modellen zijn alleen geschikt voor het varen in zoet water. Vaart u ook of alleen op zout water? Neem dan een kijkje bij Riptide Endura Max motoren. Het varen op zout water, zelfs als dit maar incidenteel is, kan een normale buitenboordmotor namelijk ernstig aantasten en de levensduur van de motor aanzienlijk verkorten. Minn Kota Riptide Endura Max motoren beschikken over een speciale coating en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen die ervoor zorgen dat uw motor opgewassen is tegen de zilte omstandigheden van de zee. 

Onze Minn Kota Endura Max modellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende stuwkracht en vermogen. 

Traploze snelheidsregeling

Het grote verschil tussen de buitenboordmotoren uit de Endura serie en de Max modellen, is de snelheidsregeling. Waar een standaardmodel over een stappenschakelaar met 5 versnellingen vooruit en 3 achteruit beschikt, wordt de snelheid bij de een buitenboordmotor uit de Max serie traploos geregeld. Hierdoor is deze motor veel nauwkeuriger wat niet alleen zorgt voor een zuinigere motor maar ook voor een langere vaartijd.

Minn Kota Digital Maximizer techniek

Zoals we al vermeldden, maken de Endura Max fluistermotoren gebruik van de zogenaamde Minn Kota Digital Maximizer techniek. Deze techniek houdt in de gaten dat er bij iedere snelheid precies het juiste vermogen wordt geleverd waardoor een Endura Max motor efficiënter is dan vergelijkbare fluistermotoren. 

Ergonomisch, comfortabel en duurzaam

Alle motoren zijn voorzien van een ergonomische, zes-inch telescopische handgreep voor comfortabel, licht sturen en hebben een bijzonder stevige schacht die bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals schokken, stoten en UV-straling. Buigingen en deuken behoren zo dus voorgoed tot het verleden! 

U krijgt bij aanschaf van een Minn Kota bootmotor standaard 2 jaar garantie. Op de composieten schacht geldt deze garantie zelfs levenslang! 

Contact

Heeft u vragen over één van onze Endura Max fluistermotoren, advies nodig bij de aanschaf van de juiste buitenboordmotor voor uw boot of opmerkingen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken per e-mail op [email protected] of bellen op 0172-255333. Uiteraard heten wij u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Warmond (omgeving van Leiden)! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »