Betaalmethoden

iDEAL

De populairste online betaalmogelijkheid. Met IDEAL kunt u direct afrekenen binnen uw eigen bankomgeving. Veilig, direct en vertrouwd.

Creditcard

Betaal veilig en verzekerd met uw creditcard. Wij accepteren alle grote creditcards zoals Mastercard en Visa.

Bankoverschrijving

U maakt het bedrag verschuldigd voor de aankoop handmatig over. Sommige klanten vinden dit met grotere bedragen prettiger. Wij begrijpen dat. Na het ontvangen van het volledige bedrag gaan wij over tot verzending van het product. Bij het afhalen van een product kan ook gekozen worden voor een bankoverschrijving ter plaatse. Daarnaast kunnen klanten eventueel cash afrekenen bij het afhalen van het product.

PayPal

Betaal gemakkelijk met uw PayPal account. Heeft u nog geen PayPal? U kunt binnen enkele minuten een PayPal-account aanmaken. Dit kunt u ook doen op het moment van afrekenen.

Betalen bij afhalen

Wanneer u online of telefonisch bij ons bestelt kunt u de bestelling in de winkel afhalen. U kunt dan bij ons pinnen met uw bankpas of creditcard en ook cash afrekenen.

Niet-Nederlandse klanten

Voor onze Belgische klanten hebben we een aantal Belgische betaalmethoden zoals Belfius Pay en KBC betaalknop. Voor Duitse klanten maken we gebruik van een aantal populaire Duitse betaalproviders.