Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN – Boot4.nl BV.

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Boot4.nl(met KvK-nummer: 81466846), met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via [email protected] of per post: Boot4.nl B.V. Burgemeester Ketelaarstraat 19 a, 2361 AA Warmond. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 071-2340567. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten

Wij verkopen watersportartikelen zoals rubberboten, elektrische buitenboordmotoren en toebehoren.

Artikel 2 – Betalingen

De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U betaalt via onze online betaalservice; Mollie verzorgt deze betaalservice.
De verzendkosten komen voor uw rekening. We berekenen binnen de Benelux geen verzendkosten voor orders vanaf 50 euro.

Artikel 3 – Leveringen

Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. DHL, PostNL of een andere koeriersdienst verzorgt de distributie. Wanneer het pakket is verzonden, krijgt u van ons een track & trace code, waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

Artikel 4 – Retour

U mag het product, mits ongebruikt, altijd binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen zoals omschreven op onze retourneringspagina. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug of in geval van een onjuist product vervangen wij het product door het juiste product. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. Het product kan alleen in nieuwstaat, in de originele verpakking worden geretourneerd. Een product met gebruikssporen kunt u niet retourneren. Tweedekans, tweedehands en andere niet-nieuwe artikelen kunnen standaard niet worden geretourneerd, tenzij anders vermeld in de productomschrijving.

Kosten van retourzendingen van klanten binnen de Benelux komen voor rekening van Boot4. Uitgezonderd zijn producten die naar hun aard lastig kunnen worden teruggestuurd, zoals zendingen die op een pallet worden verzonden (grote producten vanaf 29 kg, zoals een rubberboot in de doos) en accu's. De kosten van retourzendingen vanuit andere landen dan Nederland, België of Luxemburg komen voor rekening van de klant. Bovenstaande geldt zowel voor reguliere retourzendingen als voor te retourneren garantiegevallen. Als u hier vragen over heeft kunt u ons mailen op [email protected].

Artikel 5 – Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 6 – Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 7 – Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar [email protected]. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen zeven dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen twee dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 8 – Geschillenregeling

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »